Libnet.ro
UNICEF

05:15

Victor Ponta s-a enervat. Primele declaratii dupa iesirea de la DNA

Antena3 Antena3,
Victor Ponta s-a enervat. Primele declaratii dupa iesirea de la DNA

Premierul Ponta a declarat, luni, inaintea sedintei coalitiei, ca el este prim-ministrul si a fost invitat sa ia parte la sedinta, prezentandu-se disciplinat, dar a fost deranjat de intrebarile . continuă pe Antena3

Primele REACTII ale politicienilor, dupa DEMISIA lui Victor Ponta de la sefia PSD

Decizia premierului Victor Ponta de a renunta la conducerea Partidului Social Democrat a starnit multe reactii in sfera politica. Printre politicienii care au reactionat fata de demisia lui Ponta se numara presedintele interimar Rovana Plumb, purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, presedintele TSD Mihai Sturzu, dar si copresedinta PNL, Alina Gorghiu.

Prima minciuna dupa revenirea in tara? Gabriel Oprea: Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au pus de acord asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor / Ponta afirmase ca Oprea si Iohannis s-au inteles dar el nu a fost de acord

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea il contrazice pe premierul Victor Ponta si sustine ca ideea ordonantei privind cresterea salariilor demnitarilor a apartinut Guvernului si lui Victor Ponta, care s-ar fi pus de acord cu presedintele Klaus Iohannis asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor. Victor Ponta a intervenit, joi seara, intr-o emisiune televizata si a declarat ca el stia ca presedintele Klaus Iohannis si Gabriel Oprea au discutat si astfel s-a ajuns la aprobarea ordonantei privind salariile demnitarilor.

Victor Ponta: Anul acesta se dau in folosinta doua loturi de autostrada, inainte si dupa Lugoj

Premierul Victor Ponta a declarat sambata ca, pana la sfarsitul acestui an, se vor da in folosinta doua loturi de autostrada, respectiv inainte si dupa Lugoj, iar de anul viitor se va putea circula de la Sibiu pana in Ungaria pe autostrada. Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, dupa inaugurarea Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota si a lotului II al Autostrazii Nadlac-Arad, ca nu a tinut un discurs la eveniment, pentru ca, fiind vorba de un proiect cu finantare europeana, a preferat sa il lase sa vorbeasca pe ministrul Fondurilor Europene.

VIDEO Rezolutia PSD nu se aplica si in cazul lui Victor Ponta. Premierul refuza sa raspunda, Liviu Dragnea evita: Dincolo de rezolutie, cred ca este mai important pentru romani sa existe un Guvern care sa guverneze bine

Pe 20 martie Consiliul National al PSD a adoptat o rezolutie, la propunerea lui Victor Ponta, de integritate si responsabilitate politica cu cinci puncte care se refera la fapte de coruptie. Primul punct al acestei rezolutii prevede astfel: Membrii de partid care devin inculpati in dosare de coruptie la punerea in miscare a actiunii penale) isi pierd, dupa caz, functia de membru al Guvernului sau de conducere din Parlamentului Romaniei. Cand a fost intrebat de reporterul TVR cu privire la acest lucru la sediul PSD, Victor Ponta s-a rastit si a evitat sa raspunda.

Seful PSD Timis, prieten al lui Victor Ponta, dupa suspendarea premierului din fruntea PSD: E o decizie inteleapta pentru protejarea partidului

Decizia lui Victor Ponta de a se retrage de la sefia PSD pana la rezolvarea problemelor penale este salutata de seful PSD Timis, Sorin Grindeanu, ministru pentru Societate Informationala si prieten apropiat al lui Victor Ponta.

Ce crede Victor Ponta despre medicii romani

Premierul Victor Ponta a declarat ca are incredere in medicii romani si ca face recuperarea dupa interventia chirurgicala cu un kinetoterapeut roman. Mai mult, premierul Ponta a precizat ca a fost insotit.

Victor Ponta, la Antena 3, de la 21.30: Ce urmeaza in PSD dupa suspendarea sa din functia de presedinte al partidului

Premierul Victor Ponta este invitat, in aceasta seara, incepand cu ora 21. 30, la Antena 3. Ponta va vorbi despre decizia de a se retrage temporar din functia de presedinte al PSD, dar si despre efectele gestului sau asupra coalitiei de guvernare si asupra PSD.

Liviu Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD. Victor Ponta si-a dat demisia si este un loc gol

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu exista interimar la PSD dupa plecarea lui victor Ponta din functia de presedinte al partidului. Dragnea a precizat ca in acest caz trebuie.

Viceprimarul Calarasiului despre demisia lui Victor Ponta: Este un gest de normalitate(..) este solidar cu colegii urmariti penal

O seara de duminica linistita s-a transformat in cosmar. Liderii locali ai PSD au fost pusi pe jar, dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat pe o retea de socializare ca-si da demisia din functia de sef al partidului.

Viceprimarul Calarasiului, despre demisia lui Victor Ponta: Este un gest de normalitate, este solidar cu colegii urmariti penal

O seara de duminica linistita s-a transformat in cosmar. Liderii locali ai PSD au fost pusi pe jar, dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat pe o retea de socializare ca-si da demisia din functia de sef al partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2375 seconds )