Libnet.ro
UNICEF

05:15

Primele declaratii ale lui Horia Tecau despre victoria de la Wimbledon: Mi-am indeplinit un vis

România Liberă România Liberă,
Primele declaratii ale lui Horia Tecau despre victoria de la Wimbledon: Mi-am indeplinit un vis

Tenismanul Horia Tecau a declarat, luni, la revenirea in Romania dupa ce a castigat titlul de dublu la Wimbledon, ca si-a indeplinit un vis si ca nici 20 de finale nu se compara cu obtinerea titlului. continuă pe România Liberă

Horia Tecau, despre victoria de la Wimbledon: A fost visul meu, acum trebuie sa imi gasesc alt vis, alta motivatie ca sa merg inainte. Primul pas este sa castigam in acest weekend

Tenismanul Horia Tecau a declarat luni seara, la intoarcerea in tara dupa ce sambata a castigat proba de dublu la Wimbledon alaturi de Jean-Julien Rojer, ca si-a indeplinit un vis, fiind foarte fericit sa aduca trofeul de la Wimbledon acasa. Tecau a adaugat ca acum trebuie sa isi gaseasca un alt vis, alta motivatie ca sa merg inainte, primul pas fiind meciul din acest weekend, calificat de sportiv drept dificil.

Mesajul fostei iubite pentru Horia Tecau dupa victoria de la Wimbledon

Wow!!! You made it!!! Multumim, Horia Tecau, pentru primul Wimbledon castigat de un roman dupa 42 de ani de la triumful dublului Nastase-Connors)! Steagul Romaniei va sta un an acum la Wimbledon, gratie lui Horia si.

Horia Tecau, dupa victoria din semifinalele de la Wimbledon: Oricine putea castiga. Decisivul l-am resimtit ca pe trei seturi

Tenismanul Horia Tecau a declarat la semifinala de dublu de la Turneul de la Wimbledon, dupa ce el si Jean-Julien Rojer i-au invins pe Florin Mergea si Rohan Bopanna, ca a simtit decisivul ca pe trei.

Horia Tecau, despre meciul cu Florin Mergea: Decisivul l-am simtit ca trei seturi, a fost incredibil de greu

Horia Tecau a ajuns in cea de-a patra finala de dublu de la Wimbledon, dupa o semifinala dramatica jucata impotriva lui Florin Mergea: a fost 13-11 in decisiv. Am simtit setul cinci ca fiind trei seturi, a fost o oboseala greu de gestionat, a precizat Horia.

Ponta l-a felicitat pe Horia Tecau: O tara intreaga este mandra de tine!

Premierul Victor Ponta l-a felicitat, sambata, pe tenismanul Horia Tecau pentru victoria obtinuta de acesta in turneul de la Wimbledon. O veste EXCELENTA de la Wimbledon - Horia Tecau a castigat turneul.

Premierul Ponta il felicita pe Horia Tecau

Premierul Victor Ponta l-a felicitat sambata pe tenismanul Horia Tecau pentru victoria obtinuta in turneul de la Wimbledon.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer vor deveni, de luni, lideri ai clasamentului mondial de dublu dupa victoria de la Wimbledon

Dupa victoria de la Wimbledon, Horia Tecau devine, de luni, lider al clasamentului mondial de dublu. El si partenerul sau, Jean - Julien Rojer, vor devansa dublurile Ivan Dodig/Marcelo Melo 4. 480 de puncte) si.

Horia Tecau, castigator la Wimbledon: Suntem fericiti ca am castigat. Atunci cand ai un vis gasesti caile ca sa reusesti

Tenismenul Horia Tecau a afirmat luni seara ca este foarte fericit de victoria obtinuta la Wimbledon. in finala am intalnit o echipa care nu era favorita, dar care, la randul ei, a invins multe alte echipe.

Horia Tecau, castigator la Wimbledon: Suntem fericiti ca am castigat. Atunci cand ai un vis gasesti caile ca sa reusesti (VIDEO)

Tenismenul Horia Tecau a afirmat luni seara ca este foarte fericit de victoria obtinuta la Wimbledon. in finala am intalnit o echipa care nu era favorita, dar care, la randul ei, a invins multe alte echipe.

Perechea Horia Tecau - Jean-Julien Rojer a castigat proba de dublu a turnelului de la Wimbledon. Tecau, al doilea roman campion la Wimbledon, dupa Ilie Nastase

Perechea Horia Tecau - Jean-Julien Rojer a castigat, sambata, proba de dublu la Wimbledon, anunta Mediafax. Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 4, a invins, in finala turneului, cuplul Jamie Murray/John Peers Marea Britanie/Australia), favorit 13, cu scorul de 7-6 5), 6-4, 6-4. Horia Tecau devine al doilea roman, dupa Ilie Nastase, campion la Wimbledon.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )