Libnet.ro
UNICEF

16:31

Misterele mortii celor mai mari zece scriitori romani: ce i-a adus, de fapt, sfarsitul lui Eminescu. Sadoveanu, asasinat de un mason?

Adevărul Adevărul,
Misterele mortii celor mai mari zece scriitori romani: ce i-a adus, de fapt, sfarsitul lui Eminescu. Sadoveanu, asasinat de un mason?

Sfarsitul celor mai importanti scriitori romani a dat nastere la multe speculatii, la fel ca si comentariile facute in jurul operelor lasate de acestia. continuă pe Adevărul

Romania a intrat in TOP 10 cei mai mari producatori de masini din Europa

Romania a intrat in primul semestru din 2015 in topul celor mai mari 10 producatori de masini din Europa dupa numarul de autovehicule fabricate, a declarat Constantin Stroe, presedinte director general al Asociatiei Constructorilor de Automobile din.

Topul celor mai bune companii angajatoare din Romania in acest an

Aon Romania, filiala locala a celei mai mari companii de consultanta si outsourcing in domeniul managementului resurselor umane, Aon Hewitt, a ales cei mai buni angajatori din Romania. Astfel, au fost premiate companiile Adobe Systems Romania, Autonom,.

Cele mai mari amenintari cibernetice din 2016

Blocarea Mac-urilor cu ransomware sipublicarea detaliilor personale pe internet sunt doar cateva dintre numeroasele amenintari cu care ne vom confrunta. in anul 2016 se pare ca vom avea de-a face cu atacuri cu un grad ridicat de complexitate si infractori interesati sa castige cat mai mult din infractiunile comise. Astfel, am putea observa ocrestere a incidentei [] .

Forbes: Topul muzicienilor cu cele mai mari venituri in 2015

Cantareata pop americana Katy Perry ocupa prima pozitie in topul muzicienilor cu cele mai mari venituri in 2015, potrivit unui clasament intocmit anual de revista Forbes, informeaza site-ul bbc. com, citat de Mediafax.

Amintirile unuia dintre cei mai mari fotbalisti din istoria Stelei: Sa fi avut un telefon cu camera pe vremea aia, rupeam Youtube-ul in doua!

Haios, cu figurile de stil la purtator, asa se prezinta unul dintre cei mai mari fotbalisti din istoria Stelei. Este vorba despre Gabi Balint, care intr-un text savuros postat pe pagina sa de Facebook vorbeste despre copilaria sa de pe plaiuri bistritene. Potrivit acestuia, in acele vremuri, daca avea un telefon cu camera rupea Youtube-ul in doua cu intamplarile pe care le surprindea.

Topul celor mai urmarite show-uri de divertisment in noiembrie

Topul celor mai urmarite show-uri de divertisment din luna noiembrie este dominat de productiile de top ale posturilor generaliste, pe primele locuri clasandu-se emisiuni ale posturilor Pro TV si Antena 1.

Guvernul vizeaza acoperirea necesitatilor celor mai stringente ale tarii

Noul Guvern vizeaza prin proiectul de buget pe 2016 acoperirea necesitatilor celor mai stringente ale Romaniei, inclusiv in acoperirea prin fonduri de la buget a unor zone albe de investitii, a precizat, ieri, vicepremierul Vasile Dincu, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Fiica primarului Brailei, Aurora Simionescu, pe lista celor mai importanti 100 de lideri ai inovatiei

Mai multi romani, intre care astrofizicianul Aurora Simionescu si antreprenorul Radu Georgescu, se regasesc pe lista celor 100 de lideri ai inovatiei din Europa Centrala si de Est, elaborata de mai multe companii, intre care si Google, ca parte a unei campanii ce are ca scop promovarea inovatiei.

Bugete mai mari pentru MApN, SRI si SIE in 2016, bani mai putini la SPP si STS

Bugetul Ministerului Apararii va creste in 2016 cu peste 51% fata de anul 2015. De asemenea, si bugetul Serviciului Roman de Informatii SRI) va creste in 2016 cu aproximativ 20% , in timp ce Serviciul de Protectie si Paza SPP) si al Serviciul de Informatii Externe SIE) vor primi bani mai putini.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2228 seconds )