Libnet.ro
UNICEF

07:00

Topul celor mai urmarite show-uri de divertisment in noiembrie

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai urmarite show-uri de divertisment in noiembrie

Topul celor mai urmarite show-uri de divertisment din luna noiembrie este dominat de productiile de top ale posturilor generaliste, pe primele locuri clasandu-se emisiuni ale posturilor Pro TV si Antena 1. continuă pe Adevărul

Topul celor mai bune companii angajatoare din Romania in acest an

Aon Romania, filiala locala a celei mai mari companii de consultanta si outsourcing in domeniul managementului resurselor umane, Aon Hewitt, a ales cei mai buni angajatori din Romania. Astfel, au fost premiate companiile Adobe Systems Romania, Autonom,.

La ce s-au uitat romanii pe YouTube in 2015: cele mai populare video-uri

Era si timpul pentru o retrospectiva a celor mai vizionate filmulete de pe YouTube in 2015. Satira, animatii, umor. Cam acestea ar fi elementele care au stat la baza viralizarii diverselor video-uri, cel putin in Romania. Umorul a fost cheia viralizarii pe YouTube in Romania anul acesta. Cele mai multe dintre video-urile din top folosesc [] .

VIDEO Care au fost cele mai populare video-uri pe YouTube in lume - Pe locul 1 este un clip cu dansatori ce a depasit 110 milioane de vizualizari

YouTube a publicat clasamentul celor mai vizionate zece clipuri ale anului 2015 pe plan mondial, toate cele care au intrat in top avand peste 30 miliioane de views. Locul intai este adjudecat de un clip cu dansatori care a fost vizionat de 115 milioane de ori, iar pe locul doi este o reclama, cu 83 milioane views.

COP21: Mai multe ONG-uri romanesti, premiate de Ambasada Frantei in Romania

Mai multe ONG-uri din Romania vor fi premiate in cadrul unui eveniment organizat vineri, de Ambasada Frantei in Romania, cu ocazia incheierii Conferintei Organizatiei Natiunilor Unite privind schimbarile climatice COP21).

Misterele mortii celor mai mari zece scriitori romani: ce i-a adus, de fapt, sfarsitul lui Eminescu. Sadoveanu, asasinat de un mason?

Sfarsitul celor mai importanti scriitori romani a dat nastere la multe speculatii, la fel ca si comentariile facute in jurul operelor lasate de acestia.

Guvernul vizeaza acoperirea necesitatilor celor mai stringente ale tarii

Noul Guvern vizeaza prin proiectul de buget pe 2016 acoperirea necesitatilor celor mai stringente ale Romaniei, inclusiv in acoperirea prin fonduri de la buget a unor zone albe de investitii, a precizat, ieri, vicepremierul Vasile Dincu, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Fiica primarului Brailei, Aurora Simionescu, pe lista celor mai importanti 100 de lideri ai inovatiei

Mai multi romani, intre care astrofizicianul Aurora Simionescu si antreprenorul Radu Georgescu, se regasesc pe lista celor 100 de lideri ai inovatiei din Europa Centrala si de Est, elaborata de mai multe companii, intre care si Google, ca parte a unei campanii ce are ca scop promovarea inovatiei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2191 seconds )