Libnet.ro
UNICEF

19:31

Mituri despre sarcina care sunt desfiintate de medici

Adevărul Adevărul,
Mituri despre sarcina care sunt desfiintate de medici

Exista mai multe mituri despre sarcina, teorii din popor, care insa nu se sustin din punct de vedere stiintific si sunt desfiintate de medici. continuă pe Adevărul

INFOGRAFIC: Vezi care sunt concurentii pentru Apple Watch

Apple Watch va fi lansat la ora 20:00 ora Romaniei) in Statele Unite ale Americii. Compania Apple a promis pentru noul gadget peste 1000. 000 de aplicatii la lansarea noului terminal si va exista chiar un canal dedicat in cloud numit iWatch de unde clientii isi pot descarca aplicatiile .

Situatia internetului in Romania - care sunt orasele si furnizorii cu cele mai rapide conexiuni

Despre viteza internetului din Romania s-au spus numai lucruri bune in ultimii ani. Statisticile ne-au plasat in partea de sus a clasamentului, peste tari cu care nu putem concura din alte puncte de vedere. Dar.

INFOGRAFIC: Care sunt si cum arata cele mai rezistente smartphone-uri din 2015

Smartphone-urile rezistente la soc, apa, praf sau accidente au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani si sunt foarte cautate de persoanele care practica ciclism, alpinism sau care lucreaza in medii corozive. Romania libera a selectat cele mai rezistente smartphone-uri pentru anul 2015. Printre telefoane se gasesc si doua brand-uri autohtone: UTOK si Allview.

Care sunt mizele negocierilor PLR-PC

PC si PLR au purtat, in aceste zile, discutii preliminare pentru realizarea unei fuziuni. Tatonarile au avut loc in conditiile in care cele doua formatiuni au un grup parlamentar comun, iar PLR, condus de Calin Popescu Tariceanu, nu a reusit sa se inscrie la tribunal.

Apple a lansat Apple Watch. Care sunt preturile pentru acest gadget

Apple a prezentat luni Apple Watch, primul produs nou al companiei din ultimii cinci ani, un dispozitiv destinat sa faca informaiile disponibile la incheietura mainii si care deschide larg calea dezvoltarii pietei tehnologiei produselor purtabile .

Mofturi in inchisoare: care sunt marile nemultumiri ale polticienilor si afaceristilor ajunsi dupa gratii

Catusele au devenit mai degraba un simbol al eroismului decat al penitentei, apa calda e prea putina in inchisori, camera prea mica, oamenii care isi ispasesc pedepsele trebuie separati dupa orientarea sexuala, iar restrictiile impuse in inchisori sunt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )