Libnet.ro
UNICEF

22:00

Mohamed Morsi isi desfasoara activitatea intr-o unitate a serviciilor de securitate.

România Liberă România Liberă,
Mohamed Morsi isi desfasoara activitatea intr-o unitate a serviciilor de securitate.

Presedintele Egiptului, Mohamed Morsi, s-a deplasat miercuri dimineata la o unitate a Garzii Republicane din Cairo, unde isi desfasoara in prezent activitatea, afirma unul dintre consilierii sai, potrivit Mediafax. El a precizat ca unitatea a fost incercuita de blindate ale armatei. Consilierul, Yasser Haddara, a declarat ca nu stie cu certitudine care este statutul juridic al presedintelui. Presedintele Egiptului, Mohamed Morsi, a indemnat cetatenii sa opuna rezistenta in mod pasnic . continuă pe România Liberă

Blindate ale armatei egiptene, mobilizate la o manifestatie a sustinatorilor lui Morsi.

Zeci de blindate ale armatei egiptene au fost trimise la o manifestatie a sustinatorilor presedintelui Mohamed Morsi, la Cairo, relateaza AFP, citat de Mediafax. Potrivit agentiei oficiale Mena, blindatele au fost mobilizate in zona Nasr City, in cartierul Heliopolis si in apropierea Universitatii din Cairo. Citeste si Mohamed Morsi isi desfasoara activitatea intr-o unitate a serviciilor de securitate FOTO: MILIOANE de oameni pe strazi. Asa arata cele mai ample proteste din istoria Egiptului!.

ANAF: Proiect de ordin ce vizeaza nerezidentii care isi desfasoara activitatea prin unul sau mai multe sedii permanente

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a elaborat un proiect de act normativ pentru aprobarea Procedurii de inregistrare fiscala a contribuabililor nerezidenti care desfasoara activitate in Romania prin unul sau mai multe sedii permanente, precum si a formularului Declaratie de inregistrare fiscala / Declaratie de mentiuni pentru contribuabilii nerezidenti care desfasoara activitate in Romania prin unul sau mai multe sedii permanente, informeaza un comunicat de presa.

Egipt: Presedintele Mohamed Morsi cere armatei sa isi retraga ultimatumul si refuza orice dictat

Presedintele egiptean Mohamed Morsi a solicitat armatei sa isi retraga ultimatumul, in timp ce poporul continua sa ceara demisia sefului statului.

Cel putin 16 morti, intr-un atac asupra unei reuniuni a sustinatorilor lui Mohamed Morsi la Cairo

Saisprezece persoane au fost ucise in noaptea de marti spre miercuri, cand barbati neidentificati au atacat o reuniune a sustinatorilor presedintelui egiptean Mohamed Morsi la Cairo, a anuntat Ministerul Sanatatii, citat de AFP.

Egipt: Mohamed Morsi a fost inlaturat de la putere. Seful Curtii Constitutionale, presedinte interimar

Update 22:10: Generalul Abdel Fattah el-Sisi a anuntat intr-un discurs televizat ca presedintele Mohamed Morsi a fost indepartat de la putere, iar constitutia a fost suspendata. Sisi a precizat ca seful Curtii.

Armata egipteana l-a demis pe presedintele islamist Mohamed Morsi

Armata egipteana i-a comunicat presedintelui Mohamed Morsi la ora 19. 00, ora Romaniei) ca nu se mai afla in functie, afirma surse citate de ziarul Al-Ahram. Presedintele Mohamed Morsi nu mai face.

Mohamed Morsi denunta o lovitura de stat militara.

Presedintele Egiptului, Mohamed Morsi, a indemnat cetatenii sa opuna rezistenta in mod pasnic loviturii de stat militare, conform unui consilier al acestuia, citat de Reuters, potrivit Mediafax. Informatiile privind plasarea in arest la domiciliu a presedintelui Egiptului, Mohamed Morsi, nu pot fi confirmate, situatia juridica a acestuia nefiind cunoscuta. Un consilier al Presedintiei a declarat ca in Egipt are loc in acest moment o lovitura de stat militara. Citeste si VIDEO.

Mohamed Morsi s-a intalnit cu seful Statului Major al armatei egiptene.

Presedintele islamist al Egiptului, Mohamed Morsi, s-a intalnit marti cu generalul Abdel Fattah al-Sissi, seful Statului Major al armatei, in incercarea de a dezamorsa criza politica, transmite Mediafax. Constitutia Egiptului va fi suspendata, iar Parlamentul va fi dizolvat in cazul in care presedintele islamist Mohamed Morsi nu se va conforma solicitarilor cetatenilor, avertizeaza armata egipteana, citata de postul Al-Arabiya. Citeste si Urmareste LIVE PROTESTELE din EGIPT. Armata va .

Armata egipteana l-a demis pe presedintele islamist Mohamed Morsi si a suspendat Constitutia

Armata egipteana i-a comunicat presedintelui Mohamed Morsi la ora 19. 00, ora Romaniei) ca nu se mai afla in functie, afirma surse citate de ziarul Al-Ahram. Armata egipteana impreuna cu opozitia.

Egipt: Presedintele Mohamed Morsi ar fi fost plasat in arest la domiciuliu

Presedintele Egiptului, Mohamed Morsi, a fost plasat in arest la domiciu, afirma surse citate de ABC News. Deocamdata, informatia nu a fost confirmata. Surse citate de Televiziunea publica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )