Libnet.ro
UNICEF

11:00

Moment emotionant pentru eroul de la Manchester. Barbatul care a impresionat mii de oameni si-a regasit mama

Antena3 Antena3,
Moment emotionant pentru eroul de la Manchester. Barbatul care a impresionat mii de oameni si-a regasit mama

Barbatul fara adapost, care s-a grabit sa le acorde primul ajutor victimelor atacului terorist de la Manchester Arena, si-a regasit mama, scrie The Telegraph. Chris Parker, in varsta de 33 de. continuă pe Antena3

Barbatul care si-a ucis fosta iubita intr-un magazin de pe Calea Victoriei, condamnat la 20 de ani de inchisoare

Barbatul care in luna aprilie a anului trecut si-a injunghiat fosta iubita intr-un magazin de pe Calea Victoriei apartinandu-i Alinei Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu, a fost condamnat, marti, de magistratii Tribunalului Bucuresti, la 20 de ani de inchisoare, informeaza News. ro. Decizia instantei nu este definitiva.

Moment emotionant: Mai multi elefanti de la un centru de ingrijire s-au grabit sa-l salute pe noul lor coleg, un pui de elefant ramas orfan (VIDEO)

Un clip cu mai multi elefanti care se grabesc sa-si salute noul prieten, un pui abia salvat, face senzatie pe Internet si din motive evidente. La Elephant Nature Park, un centru de ingrijire a.

Autoritatile britanice au facut o noua arestare in legatura cu atentatul de la Manchester. Barbatul este suspectat de infractiuni legate de terorism

Autoritatile britanice au arestat, duminica, o a 14-a persoana in legatura cu atentatul sinucigas de la Manchester, soldat cu 22 de morti si 116 raniti, si efectueaza perchezitii la o locuinta din sudul orasului, relateaza Reuters si AFP, potrivit Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2684 seconds )