Libnet.ro
UNICEF

15:45

Momentul in care o copila de 17 ani din Cluj este spulberata pe o trecere de pietoni de un pensionar din Germania. VIDEO

Antena3 Antena3,
Momentul in care o copila de 17 ani din Cluj este spulberata pe o trecere de pietoni de un pensionar din Germania. VIDEO

O tanara de 17 ani a fost spulberata de trecerea pe pietoni de un cetatean german Accident rutier grav 07. 2019 ora 18:42 pe DN 1 C la km 10+738 m pe raza localitatiiSannicoara. Conducator auto,. continuă pe Antena3

Cristina Ciobanasu din Sacrificiul este o adevarata luptatoare. Cum a ajuns dintr-un caz social la Dansez pentru tine la succes

Toata lumea o stie din serialul Pariu cu viata sau din productiile de tip telenovela O noua viata, Aniela, toate produse de Ruxandra Ion, pe vremea cand era producator la MediaPro si Acasa TV. Dar povestea Cristinei insasi pare desprinsa din telenovele, dar pentru moment are un curs fericit. Cristina Ciobanasu din Sacrificiul este o .

Moarte cumplita pentru un copil de 12 ani din Bacau. A lesinat peste plita incinsa

Un baiat de 12 ani din Bacau,cunoscut cu handicap mintal, si-a gasit sfarsitul dupa ce, lasat singur in camera, s-a urcat pe soba fara sa-si dea seama ca plita este incinsa. Copilul s-a ars la.

Adolescenta de 15 ani din Braila, disparuta fara urma! Familia o cauta cu disperare

O adolescenta de 15 ani din insuratei, judetul Braila, a disparut, iar mama ei o cauta cu disperare de atunci. Simona Mariana Minica a plecat la scoala si de atunci nu s-a mai intors acasa si nu.

Mediastandard.ro:Tehnologia care a schimbat manipularea din online: ce este deepfake si cum il depistam

In aceasta epoca digitala in care traim, stilul de viata ne este structurat pe baza accesului facil la informatie. De la simpla decizie de a cumpara un articol vestimentar pana la formarea unei preferinte politice, ne fundamentam alegerile, indeosebi, pe informatiile gasite sau primite pe internet. Atat formatul clasic, tiparit, al cartilor, revistelor si ziarelor, cat si televiziunea se afla intr-un constant declin al influentei sociale, numarul receptorilor de informatii in acest format consacrat fiind in continua scadere. Spatiul lasat liber de mijloacele media traditionale este castigat, indubitabil, de internet.

Imagini incredibile: Un sofer din Cluj a fentat moartea cu o fractiune de secunda (VIDEO)

Un tanar de 20 de ani a fost la un pas sa isi piarda viata, dupa ce a trecut la mai putin de un metru prin fata unui tren, in comuna Jucu- Herghelie, din judetul Cluj. Tanarul nu a observat trenul.

Faze tari: Barbatul din Rusia care a creat o granita falsa cu Finlanda; Cine este noua vedeta a Internetului, aparuta din universul Star Wars

O femeie de 80 de ani din Argentina s-a reapucat de scoala ca sa-si poata ajuta nepotii la teme. O femeie in varsta de 80 de ani din Argentina a decis sa-si termine studiile primare pentru a-si putea ajuta nepotii la teme. Cel mai scump brad de Craciun valoreaza 13. 000 euro! Arborele poate fi admirat in holul unui hotel.

Unei femei i s-a dat foc pe drumul spre instanta la care i se judeca plangerea de viol

O femeie de 23 de ani din India este in stare critica dupa ce i s-a dat foc in drum spre instanta de judecata la care urma sa se desfasoare un proces intentat tot de ea impotriva a doi barbati, pe care ii.

Surpriza uriasa pentru Nicoleta, fetita de 9 ani din Buzau care s-a pierdut in padure si a fost gasita dupa 14 ore de cautari

Politistii din cadrul IPJ Buzau au facut daruri de Mos Nicolae unei fetite in varsta de 9 ani, Nicoleta, din satul Recea, comuna Bisoca, o localitate din Muntii Buzaului, care in luna septembrie a. c. s-a.

Tinere fortate sa se prostitueze de un barbat de 27 de ani din Dolj. Cat castiga de pe urma lor intr-o singura zi

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Mures cerceteaza un barbat banuit de savarsirea infractiunii de proxenetism. La data de 3 decembrie a. c.

Sfarsit cumplit pentru un copil de noua ani din Sibiu. Baiatul a cazut intr-o fosa septica. Nu a mai avut nicio sansa

Sfarsit cumplit pentru un copil de 9 ani dintr-o comuna din judetul Sibiu. Baiatul a cazut intr-o fosa septica din curtea caminului cultural. Fusese trimis de parinti dupa lemne si din neatentie a cazut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )