Libnet.ro
UNICEF

19:30

Monica Anisie l-a demis din functie pe cel mai celebru cercetator roman

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Monica Anisie l-a demis din functie pe cel mai celebru cercetator roman

Controversatul ministru al Educatiei, Monica Anisie, a provocat, vineri seara, un nou scandal, hotarand sa il demita din functie pe cel mai titrat cercetator roman, parintele Laserului de la Magurele, Nicolae Zamfir. Acesta conducea, din 2004, din functia de director, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei. Demiterea lui a fost anuntata de Edupedu, care a scris de asemenea ca Anisie l-a numit in functia de director pe sindicalistul Nicolae Marginean, care a purtat in ultima luna o campanie virulenta impotriva lui Zamfir, scrie Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Horoscop zodii 2020. Care sunt femeile care mint cel mai mult, in functie de luna in care te-ai nascut

Unele femei sunt adevarate maestre cand vine vorba despre minciuni. Astrologii au realizat horoscopul femeilor care apeleaza cu viclenie la minciuna pentru a obtine tot ce vor. Horoscop BERBEC Pur si simplu nu te poti abtine sa nu minti! Astrologii precizeaza ca, in cazul tau, nu este vorba despre ceva patologic. Problemele tale cu privire .

Victor Picu a fost demis din functia de presedinte al Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca

Emanuel Victor Picu a fost demis din functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, potrivit unei decizii semnate de premierul Ludovic Orban, relateaza.

Victor Picu, demis din functia de sef al Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca

Emanuel Victor Picu a fost demis din functia de sef al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, potrivit unei decizii semnate de premierul Ludovic Orban si publicate joi in Monitorul Oficial.

Cine este cel mai bine platit actor de la Hollywood. Surprize mari in top 10. Netflix a dat un sfert din bani

Cine este actorul care a castigat 87,5 milioane de dolari intr-un an. Acesta a fost pentru al doilea an consecutiv cel mai bine platit actor. Surprize mari in top 10. Cine este actorul cel mai bine platit de la Hollywood intre 1 iunie 2019 si 1 iunie 2020, fostul luptator, Dwayne Johnson a castigat 87,5 .

Charlie Chaplin si-a maltratat sotiile si si-a abandonat copiii: Cel mai sadic om pe care l-am intalnit

Celebrul Charlie Chaplin nu este chiar mieluselul pe care il stim de la televizor. in viata reala, actorul a facut dragoste cu peste 2000 de femei, a avut 4 sotii pe care le-a maltratat si si-a abandonat unii dintre copii. Charlie Chaplin si-a abuzat sotiile si si-a abandonat copiii: Cel mai sadic om pe care .

IULIAN DUMITRESCU, PRESEDINTELE PNL PRAHOVA: Vrem sa devirusam judetul de PSD, sa fie cel mai modern judet din Romania

Presedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a declarat, astazi, dupa depunerea candidaturii pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean CJ), ca tinta aliantei PNL-USR-PLUS este devirusarea judetului de PSD si transformarea Prahovei in cel mai modern judet al tarii.

Adelina Pestritu, in cel mai ciudat costum de baie. Fanii au jignit-o: Zici ca esti bebelus cu pampers

Adelina Pestritu s-a fotografiat in costum de baie, dar reactiile celor care au vazut-o nu au fost chiar cele asteptate de frumoasa bruneta. Astfel, in cea mai recenta imagine postata pe contul ei de socializare, Adelina Pestritu apare intr-un costum de baie format din doua piese, cu diferite imprimeuri. Adelina Pestritu, in cel mai ciudat .

Economia a scazut in al doilea trimestru cu cel mai sever ritm de la inceputul anilor 1990. Ce spun economistii

Datele privind PIB indica ajustarea economiei in al doilea trimestru al anului curent cu cel mai sever ritm de la inceputul anilor 1990, evolutie determinata de incidenta pandemiei si consecintele acestui soc fara precedent in perioada postbelica. Astfel, PIB-ul a scazut cu un ritm trimestrial de 12. 3% in trimestrul al doilea, dupa cresterea cu 0. 3% din primul trimestru, se arata intr-un raport destinat investitorilor, transmis vineri de Banca Transilvania. La randul lor, BCR isi mentine prognoza de crestere economica de -4,7% in 2020, amintind ca INS a mentionat in comunicatul de astazi ca datele din trimestrul doi sunt supuse incertitudinilor si ca revizuirile viitoare ale datelor ar putea fi mai mari decat de obicei.

Raed Arafat, previziune sumbra privind sansele pacientilor cu boli cronice: Asta ne sperie cel mai mult

Seful DSU, Raed Arafat, se arata extrem de revoltat vizavi de iresponsabilitatea mai multor cetateni cu privire la sanatatea publica. Acesta considera ca fiecare trebuie sa ia deciziile pe cont propriu, dar fara a-i pune in pericol pe cei din jur. Sistemul sanitar, pus la pamant de pandemia de COVID-19 Raed Arafat a vorbit in .

Florin Citu, despre rectificarea bugetara: Ministerul Muncii are cel mai mare buget

Ministrul de Finante a facut declaratii importante legate de rectificarea bugetara. Florin Citu a anuntat ca vor fi alocate resurse suplimentare pentru Sanatate, Transporturi, Educatie si ca Ministerul Muncii va avea cel mai mare buget in acest an.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )