Libnet.ro
UNICEF

20:45

Monica Niculescu s-a calificat in finala turneului ITF de la Marsilia

Adevărul Adevărul,
Monica Niculescu s-a calificat in finala turneului ITF de la Marsilia

Jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat in finala turneului ITF de la Marsilia, sambata, dupa ce a invins-o in semifinale pe Mariana Duque-Marino Columbia), cu 6-3, 3-6, 6-3. continuă pe Adevărul

Monica Niculescu s-a calificat in sferturile turneului de la Marsilia (ITF)

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu, a doua favorita a turneului ITF de la Marsilia, dotat cu premii totale de 100. 000 de dolari, s-a calificat in sferturile de finala, joi, dupa 6-2, 6-7 6), 6-4 cu .

Monica Niculescu s-a calificat in sferturile turneului de la Marsilia

Jucatoarea romana de tenis, Monica Niculescu, a doua favorita a turneului ITF de la Marsilia, s-a calificat in sferturile de finala, joi, dupa 6-2, 6-7 6), 6-4 cu americanca Sachia Vickery 20 ani, 134 WTA).

Monica Niculescu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului ITF de la Marsilia

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 67 WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului ITF de la Marsilia, informeaza itftennis. com. Niculescu a invins-o in turul doi de Sachia Vickery din SUA,.

Monica Niculescu s-a calificat in sferturi la Marsilia

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, cap de serie numarul 2 si locul 67 WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului ITF de la Marsilia, dotat cu premii totale de 100. 000 de dolari, informeaza.

Monica Niculescu s-a calificat in semifinale la Marsilia

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, cap de serie numarul 2 si locul 67 WTA, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului ITF de la Marsilia.

Monica Niculescu s-a calificat in semifinale la Marsilia

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, cap de serie numarul 2 si locul 67 WTA, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului ITF de la Marsilia.

Monica Niculescu, in optimile turneului ITF de la Marsilia

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului ITF de la Marsilia, dotat cu premii totale de 100. 000 de dolari, dupa ce a dispus in runda inaugurala de.

Serena Williams, in finala turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe elvetianca Timea Bacsinszky

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul unu mondial, s-a calificat in finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, joi, dupa ce a invins-o in semifinale, in trei seturi,.

Finala turneului feminin de la Roland Garros, azi, ora 16.00 - in direct la Eurosport. Serena Williams a fost facuta patetica de o alta jucatoare din circuit

Americanca Serena Williams si cehoaica Lucie Safarova isi vor disputa azi finala turneului de la Roland Garros, partida urmand sa inceapa la ora 16. 00 - in direct la Eurosport.

Roland Garros: Stan Wawrinka s-a calificat in finala turneului

Jucatorul elvetian Stan Wawrinka, locul 9 ATP si cap de serie numarul 8, l-a invins, vineri, cu scorul de 6-3, 6-7 1), 7-6 3), 6-4, pe francezul Jo-Wilfried Tsonga, locul 15 ATP si cap de serie numarul 14,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )