Libnet.ro
UNICEF

11:00

Monstrul din Cleveland, Ariel Castro, a fost condamnat la inchisoare pe viata plus 1.000 de ani

Adevărul Adevărul,
Monstrul din Cleveland, Ariel Castro, a fost condamnat la inchisoare pe viata plus 1.000 de ani

Ariel Castro, supranumit monstrul din Cleveland, a fost condamnat joi la inchisoare pe viata plus 1. 000 de ani, fara posibilitatea de eliberare conditionata, pentru ca a sechestrat si torturat timp de zece ani trei tinere din Ohio. continuă pe Adevărul

Rapirile din Cleveland: Ariel Castro, condamnat la inchisoare pe viata fara posibilitatea de eliberare conditionata

Ariel Castro, care a pledat vinovat pentru sechestrarea si violarea a trei femei, timp de zece ani, intr-o casa din Cleveland, a fost condamnat, joi, la inchisoare pe viata fara posibilitatea de eliberare .

Agresorul femeilor din Cleveland, Ariel Castro, si-a cerut iertare in timpul unei audieri

Ariel Castro, care a pledat vinovat pentru sechestrarea a trei femei in locuinta sa din Cleveland, in Ohio timp de un deceniu, si-a cerut iertare, joi, in cadrul unei audieri destinate fixarii pedepsei. As vre.

Varga Gabor a fost demis de la conducerea OSIM, dupa ce a fost condamnat la inchisoare

Varga Gabor UDMR) a fost demis de la conducerea Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci OSIM), dupa ce a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti, la inceputul lunii iulie, la un an si 6 luni inchisoare cu suspendare conditionata pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, informeaza Mediafax.

Varga Gabor (UDMR) a fost demis de la conducerea OSIM, dupa ce a fost condamnat la inchisoare

Premierul Victor Ponta a semnat eliberarea din functie a directorului general al Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci OSIM), Varga Gabor, dupa ce a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti, la un an si 6 luni inchisoare cu suspendare.

Varga Gabor, DEMIS de la conducerea OSIM, dupa ce a fost condamnat la inchisoare.

Varga Gabor UDMR) a fost demis de la conducerea Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci OSIM), dupa ce a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti, la inceputul lunii iulie, la un an si 6 luni inchisoare cu suspendare conditionata pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, relateaza Mediafax. Decizia de eliberare din functie a fost semnata marti de premierul Victor Ponta. Varga conducea OSIM din toamna anului 2010, numit atunci de premierul Emil Boc. El a fost trimis in .

Directorul general de la OSIM, demis de la conducerea institutiei dupa ce a fost condamnat la inchisoare

Directorul general al Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci OSIM), Varga Gabor UDMR), a fost demis de la conducerea institutiei,dupa ce a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti, la inceputul.

Nu exista loc in lumea aceasta pentru cei care tin in sclavie oameni. inchisoare pe viata pentru Ariel Castro

Ariel Castro, barbatul care a sechestrat si violat trei femei, timp de zece ani, intr-o casa din Cleveland, a fost condamnat la inchisoare pe viata plus 1. 000 de ani, fara posibilitatea de eliberare.

Varga Gabor (UDMR) a fost demis de la conducerea OSIM, dupa ce a fost condamnat la inchisoare

Membrul UDMRVarga Gabor a fost demis, marti, din fruntea OSIM, dupa ce a fost condamnat la 18 luni de inchisoare cu suspendare, sub acuzatia de abuz in serviciu contra intereselor publice, potrivit.

Libia: Un ministru din timpul mandatului lui Gaddafi, condamnat la pedeapsa cu moartea

Un ministru care a lucrat in timp ce Muammar Gaddafi se afla la putere a fost condamnat la pedeapsa cu moartea de catre un tribunal din Libia. Avocatul acestuia sustine ca decizia va trebui confirmata de Curtea.

Breivik, MONSTRUL din Oslo, doreste sa studieze Stiinte Politice. Conducerea inchisorii este de acord

Inchisoarea norvegiana in care este detinut Anders Behring Breivik a anuntat joi ca este de acord de principiu ca extremistul de dreapta sa poata studia prin corespondenta, daca Universitatea din Oslo ii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )