Libnet.ro
UNICEF

07:30

Muncitorii romani, motiv de cearta in Parlamentul European. Swoboda: Dezbaterea este dureroasa, o reminiscenta a timpurilor cand natiuni si minoritati erau atacate

Hotnews Hotnews,
 Muncitorii romani, motiv de cearta in Parlamentul European. Swoboda: Dezbaterea este dureroasa, o reminiscenta a timpurilor cand natiuni si minoritati erau atacate

Libera circulatie a muncitorilor, cu accent pe romani si bulgari, a provocat, miercuri, discutii dure in PE, unii europarlamentari pledand pentru impunerea unor restrictii, in timp ce altii au criticat pozitiile xenofobe si au prezentat contributia lucratorilor mobili la economiile tarilor gazda, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Timpul - inamicul mortal al organizarii referendumului simultan cu alegerile pentru Parlamentul European

De la data la care s-a anuntat comasarea alegerilor pentru Parlamentul European cu referendumul de revizuire a Constitutiei au fost exprimate numeroase puncte de vedere care nu au reusit sa surprinda decat tangential esenta problemei aflata in discutie. Aceasta tema poate fi abordata din doua perspective: cea a oportunitatii politice si cea strict juridica, prin raportare la textul Constitutiei.

Parlamentul European a aprobat programul Hercule III, de protejare a intereselor financiare ale UE

Parlamentul European a adoptat, miercuri, programul Hercule III, in valoare de 110 milioane de euro, care prevede combaterea fraudei, coruptiei si a oricaror alte activitati ilegale care aduc atingere intereselor.

Parlamentul European discuta dreptul de libera circulatie al cetatenilor europeni

Europarlamentarii din Comisia si Consiliul European vor dezbate astazi dreptul fundamental de libera circulatie in tarile comunitare, iar votarea va avea loc peste doua zile. Ultimele restrictii ale accesului pe piata muncii a tarilor membre UE, reglementare ce ii viza pe romani si bulgari, au expirat incepand cu prima zi a anului 2014.

LIVE Parlamentul European discuta dreptul de libera circulatie al cetatenilor europeni

Europarlamentarii din Comisia si Consiliul European dezbat astazi dreptul fundamental de libera circulatie in tarile comunitare, iar votarea va avea loc peste doua zile. Ultimele restrictii ale accesului pe piata muncii a tarilor membre UE, reglementare ce ii viza pe romani si bulgari, au expirat incepand cu prima zi a anului 2014.

Parlamentul European: Trebuie impuse sanctiuni pentru tarile care nu respecta criteriile de la Copenhaga

Comisia LIBE a Parlamentului European a votat, marti, un raport prin care se solicita impunerea de sanctiuni, printre care si inghetarea fondurilor comunitare, pentru statele care incalca criteriile de la Copenhaga si valorile europene, potrivit unui comunicat al PE.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )