Libnet.ro
UNICEF

21:00

Boc o sustine pe Elena Udrea la Presedintie: A fost unul dintre cei mai performanti ministri pe care i-am avut in Guvern

Adevărul Adevărul,
Boc o sustine pe Elena Udrea la Presedintie: A fost unul dintre cei mai performanti ministri pe care i-am avut in Guvern

Fostul premier Emil Boc o sustine pe Elena Udrea in campania electorala pentru Presedintie Romaniei, desi acesta este membru al Fundatiei Miscarea Populara, al carei presedinte este Cristian Diaconescu. continuă pe Adevărul

Boc o sustine pe Elena Udrea: Este un adversar redutabil pentru Victor Ponta

Fostul premier Emil Boc o sustine pe Elena Udrea in campania electorala pentru Presedintie Romaniei, desi acesta este membru al Fundatiei Miscarea Populara, al carei presedinte este Cristian Diaconescu.

Primarul PDL al Clujului, Emil Boc: O voi sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale

Fostul premier Emil Boc a anuntat ca o va sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale, pentru ca aceasta este un adversar redutabil, bataios si dur la adresa PSD si a lui Victor Ponta.

Emil Boc: O voi sustine pe Elena Udrea la prezidentiale, este un adversar redutabil la adresa lui Ponta

Emil Boc spune ca o va sustine pe Elena Udre la alegerile prezidentiale, pentru ca aceasta este un adversar redutabil, bataios si dur la adresa PSD si a lui Victor Ponta. O voi sustine pe Elena Udrea la.

Emil Boc: O voi sustine pe Elena Udrea la prezidentiale. Este un adversar redutabil la adresa lui Ponta

Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidentialea, a declarat ca este singura care il poate bate pe Victor Ponta in cursa pentru Palatul Cotroceni.

UPDATE Elena Udrea: Nu am stiut ca domnul Cristian Diaconescu a facut parte din grupul 322

Elena Udrea a mai declarat ca in acest moment, in calitate de candidat PMP la funtia suprema in stat, ca va discuta cu presedintele Basescu pentru a-i obtine sprijinul deoarece, sustine Elena Udrea, doar ea il poate bate pe Victor Ponta in cursa pentru Cotroceni.

Elena Udrea, desemnata candidatul PMP la alegerile prezidentiale: Vom castiga presedintia Romaniei (VIDEO)

Elena Udrea a fost desemnata, marti, candidatulPMP la alegerile prezidentiale. Vom putea sa ne prezentam optimisti in fata electoratului. Romania poate aduce acea schimbare in bine. E un moment greu.

Lovitura pentru dreapta. Boc o sustine pe Udrea la prezidentiale

Fostul premier Emil Boc a anuntat, marti, ca o va sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale, pentru ca aceasta este un adversar redutabil, bataios si dur la adresa PSD si a lui Victor Ponta, dar si.

Elena Udrea, desemnata candidat din partea PMP

Actualizare 17:19 Boc o sustine pe Udrea la prezidentiale Fostul premier Emil Boc a declarat astazi ca o va sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale, calificand-o drept un adversar redutabil, bataios si dur la adresa PSD si a lui Victor Ponta, potrivit surselor din presa.

Elena Udrea devine astazi, oficial, candidat la Presedintie

Colegiul National al PMP se reuneste astazi pentru a vota candidatul partidului la Presedintie. Dupa ce Cristian Diaconescu a demisionat din PMP, Elena Udrea, presedintele PMP, ramane singura in cursa interna.

UPDATE Elena Udrea devine astazi, oficial, candidat la Presedintie

Colegiul National al PMP s-a reunit astazi pentru a vota candidatul partidului la Presedintie. Dupa ce Cristian Diaconescu a demisionat din PMP, Elena Udrea, presedintele PMP, ramane singura in cursa interna.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )