Libnet.ro
UNICEF

14:45

Nationalistii din Tara Galilor intentioneaza sa ceara independenta fata de Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 Nationalistii din Tara Galilor intentioneaza sa ceara independenta fata de Marea Britanie

Un partid nationalist anunta intensificarea eforturilor pentru a obtine independenta regiunii Tara Galilor fata de Marea Britanie, dupa demersuri similare in Scotia si Irlanda de Nord. continuă pe Hotnews

BREXIT. Nationalistii din Tara Galilor cer independenta fata de Marea Britanie

Un partid nationalist anunta intensificarea eforturilor pentru a obtine independenta regiunii Tara Galilor fata de Marea Britanie, dupa demersuri similare in Scotia si Irlanda de Nord. in curs.

Irlanda de Nord trimite Tara Galilor in sferturile Campionatului European dupa ce McAauley a intors mingea in proprie poarta (VIDEO)

Tara Galilor este cea de-a doua echipa calificata in sferturile Campionatului European dupa ce s-a impus la limita, scor 1-0, in fata Irlandei de Nord, in cel de-al doilea meci din optimile.

EURO 2016. Tara Galilor, triumfatoare in duelul britanic

Tara Galilor s-a calificat in sferturile EURO 2016, dupa o victorie la limita, 1 - 0, in fata Irlandei de Nord. Partida a fost decisa de autogolul lui Gareth McAuley din minutul 75.

VIDEO Euro 2016: Tara Galilor-Irlanda de Nord 1-0 / Tara Galilor, calificare istorica in sferturile Euro

Tara Galilor a trecut cu 1-0 de Irlanda de Nord in optimile Campionatului European din Franta si s-a calificat in faza urmatoare a competitiei, dupa ce nord-irlandezii au inscris in propria poarta. McAuley a fost autorul autogolului din minutul 75. In sferturi, galezii vor juca cu invingatoarea partidei Ungaria vs Belgia. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Tara Galilor-Irlanda de Nord.

Tara Galilor elimina Irlanda de Nord in optimi dupa un autogol

Calificare pentru Tara Galilor in sferturile de finala la EURO 2016 dupa o victorie la limita, scor 1-0, cu Irlanda de Nord. Unicul gol al meciului de pe Parc des Princes a fost un autogol semnat de fundasul McAuley pe final de meci la o centrare a lui Bale.

Euro 2016 FOTOGALERIE Tara Galilor-Irlanda de Nord 1-0/ Un autogol ii trimite pe galezi in sferturi

Tara Galilor a castigat cu Irlanda de Nord, scor 1-0, a doua optime de finala de la Euro 2016 si s-a calificat in faza sferturilor, gratie autogolului marcat de McAuley in minutul 75 al partidei de pe Parc des Princes din Paris. Galezii vor intalni in urmatoarea partida castigatoarea disputei Ungaria vs Belgia.

Euro 2016, meciurile din 25 iunie: Elvetia-Polonia (16:00), Tara Galilor-Irlanda de Nord (19:00), Croatia-Portugalia (22:00)

Dupa doua zile de pauza de la incheierea fazei grupelor, Euro 2016 continua cu optimile de finala, faza a competitiei care se va disputa in 3 zile. Prima runda eliminatorie a Campionatului European debuteaza sambata, de la ora 16:00, cu partida dintre Elvetia si Polonia. Urmatoarele doua confruntari ale zilei sunt Tara Galilor-Irlanda de Nord 19:00) si Croatia-Portugalia 22:00). Meciurile vor fi transmise Live Score pe HotNews. ro si in direct la Dolce Sport si Pro Tv Croatia-Portugalia).

Dupa canicula, vin ploile. Trei sferturi din tara, sub cod galben de vijelii

Trei sferturi din tara va fi sub cod galben de vijelii, incepnd de luni de la ora 10 si pana marti, la aceeasi ora, informeaza ANM. in intervalul mentionat, in zonele montane,.

Cheltuielile de consum si taxele au lasat putine resurse de investitii gospodariilor din tara noastra

Satisfacerea nevoilor de baza de consum, impozitele si contributiile de asigurari sociale au lasat, anul trecut, prea putine resurse de investitii gospodariilor din tara noastra, se arata intr-o publicatie a Institutului National de Statistica INS).

EURO 2016: Elvetia si Tara Galilor merg alaturi de Portugalia in faza sferturilor

Primul meci al zilei de sambata, din optimile de finala ale Campionatului European, s-a decis la loviturile de departajare, unde Polonia s-a impus cu 5-4 in fata Elvetiei si s-a calificat in sferturile competitiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )