Libnet.ro
UNICEF

17:01

nca o persoana a murit din cauza gripei. Numarul victimelor a urcat la 112

Hotnews Hotnews,
 nca o persoana a murit din cauza gripei. Numarul victimelor a urcat la 112

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 112, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. Ultima persoana care a murit din cauza gripei avea conditii medicale preexistente si nu era vaccinata antigripal. continuă pe Hotnews

Sezonul de gripa nu s-a incheiat. inca o persoana a murit din cauza virusului

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a confirmat inca un deces cauzat de gripa, fiind vorba despre un barbat de 75 de ani, nevaccinat. Numarul total al persoanelor care au murit din aceasta cauza.

Alti patru copii mici au murit din cauza rujeolei, numarul deceselor ajungand la 45. in ultima saptamana s-au inregistrat peste 250 de noi cazuri de imbolnavire

Trei copii mici care s-au imbolnavit de rujeola au murit in ultima saptamana, acestia fiind din judetele Iasi, Bacau si Neamt. De asemenea, medicii au primit confirmarea diagnosticului de rujeola pentru un al patrulea deces care era in investigare, fiind vorba despre un copil de cinci luni din Bacau, Numarul deceselor a ajuns la 45, iar in ultima saptamana s-au confirmat peste 250 de noi cazuri de imbolnavire.

inca patru copii au murit din cauza rujeolei: Bilantul deceselor a ajuns la 45

Inca patru copii care s-au imbolnavit de rujeola au murit in ultima saptamana, informeaza Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Micutii erua din judetele Iasi,.

INSP: Numarul victimelor facute de rujeola a ajuns la 45

Numarul persoanelor care au murit din cauza rujeolei a ajuns la 45, potrivit unei informari a Centru.

GRIPA face noi victime in Romania. Numarul deceselor a ajuns la 111

Gripa face inca doua victime. Un barbat de 75 de ani si o femeie de 72 au murit din cauza virusului. Numarul victimelor a ajuns astfel la 111. Barbatul era din judetul Arad, iar femeia din judetul Bihor.

Spania: Fiul fostului portar Santiago Canizares a murit, la cinci ani, din cauza unei boli grave

Fostul portar al nationalei Spaniei, Santiago Canizares, trece prin clipe grele, dupa ce fiul acestuia, Santi, in varsta de cinci ani, a murit din cauza unei boli grave. Santi era unul dintre cei patru copii pe.

Accident mortal produs din cauza zapezii de pe carosabil. O persoana a murit dupa ce doua TIR-uri si un microbuz s-au izbit violent

Un accident mortal s-a produs pe un drum din judetul Suceava din cauza vitezei neadaptate la carosabilul acoperit cu zapada. in accident au fost implicate un TIR, un camion si un microbuz. O persoana si-a pierdut viata.

Autostrada Bucuresti-Constanta a fost inchisa din cauza viscolului

Cele mai mari probleme sunt acum pe drumul spre mare. Traficul pe Autostrada Soarelui este blocat inca de la primele ore ale diminetii intre Bucuresti si Drajna din cauza vizibilitatii reduse si din cauza.

Toyota isi trage nava amiral pe dreapta. Productia sedanului Avensis oprita din cauza vanzarilor slabe

Constructorul japonez de automobile ar fi oprit productia sedanului Avensis din cauza vanzarilor extrem de slabe inregistrate de acest model. Reprezentantii Toyota se gandesc acum daca sa lanseze o noua generatie sau un inlocuitor de dimensiuni mai mici.

Nuclearelectrica a oprit controlat Unitatea 1 din cauza unei defectiuni

Producatorul de energie Nuclearelectrica simbol bursier SNN), care opereaza centrala nucleara din Cernavoda, a anuntat duminica ca a oprit controlat Unitatea 1 din cauza unei defectiuni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )