Libnet.ro
UNICEF

2 Iun.

NEGOCIATORUL SEF AL UE: Solicitarile lui Boris Johnson privind Brexitul - inacceptabile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NEGOCIATORUL SEF AL UE: Solicitarile lui Boris Johnson privind Brexitul - inacceptabile

Solicitarile de modificare a acordului de divort formulate de noul premier britanic Boris Johnson sunt inacceptabile si UE trebuie sa se pregateasca pentru o iesire a Marii Britanii fara acord, a avertizat, astazi, negociatorul sef al UE Michel Barnier, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Barnier abia asteapta sa munceasca in mod constructiv cu Boris Johnson

Negociatorul-sef UE al Brexitului Michel Barnier Michel Barnier a anuntat marti ca abia asteapta sa .

Reactia negociatorului-sef al UE pentru Brexit dupa aflarea numelui succesorului lui May

Negociatorul-sef UE al Brexitului Michel Barnier Michel Barnier a anuntat marti ca abia asteapta sa munceasca in mod constructiv cu Boris Johnson, ales lider al Partidului Conservator si care urmeaza sa devina premier miercuri, succesorul Theresei May, relateaza The Associated Press.

Jean-Claude Juncker i-a transmis lui Boris Johnson ca Acordul Brexit nu va fi renegociat

Uniunea Europeana nu va renegocia Acordul Brexit elaborat cu Marea Britanie, i-a transmis, joi seara, Jean-Claude Juncker, presedintele in functie al Comisiei Europene, lui Boris Johnson, noul premier britanic, in timp ce negociatorul UE, Michel Barnier, a catalogat inacceptabila pozitia Londrei.

Dominic Raab, noul sef al diplomatiei britanice (Downing Street) Boris Johnson s-a inconjurat de eurosceptici

Boris Johnson l-a numt pe Dominic Raab, un eurosceptic provenit din noua garda a conservatorilor britanici, in fruntea diplomatiei britanice, a anuntat miercuri Downing Street, potrivit AFP.

BORIS JOHNSON, IN PRIMUL SAU DISCURS CA PREMIER: Marea Britanie va iesi cu siguranta din UE pe 31 octombrie

Boris Johnson a tinut primul sau discurs ca premier britanic in fata Downing Street. El a laudat puterea si rabdarea fostului premier Theresa May si dorinta ei profunda de a servi publicul. insa, sustine Johnson, in ciuda eforturilor ei, pesimistii de acasa si din strainatate vad Marea Britanie ca pe un prizonier al vechilor argumente din 2016.

Boris Johnson este noul sef al conservatorilor si va prelua carma Guvernului din Marea Britanie. Theresa May lasa in urma o mostenire grea si un Brexit cu final deschis

Boris Johnson a fost ales marti in postura de lider al conservatorilor din Marea Britanie, astfel ca miercuri va prelua sefia Guvernului din arhipelag, si are misiunea dificila de a-si duce la capat planul.

Boris Johnson, in primul discurs de la investire: Daca UE refuza sa renegocieze cu noi, vom iesi pe 31 octombrie fara acord

Boris Johnson a promis, in primul sau discurs de la investirea in functia de premier al Regatului Unit, ca va conduce Marea Britanie in afara Uniunii Europene pe 31 octombrie, fara doar si poate, si a av.

Ce promisiuni a facut Boris Johnson cu privire la Brexit, in primul sau discurs ca prim-ministru. Si-a contrazis vechile declaratii

Miercuri, Boris Johnson a fost investit de regina Elisabeta a II-a in functia de premier al Marii Britanii. Ulterior, el a sustinut si primul sau discurs in aceasta calitate, in care a promis rezolvarea unui.

VIDEO Boris Johnson, campionul gafelor, la portile puterii

Luat in ras pentru numeroasele sale gafe si declaratii halucinante, Boris Johnson calca in sfarsit pe urmele idolului sau: Winston Churchill. A fost propulsat spre Downing Street 10 de ardoarea cu care a sustinut iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana UE) si ar putea sa cada tocmai din cauza acestui dosar, unul destul de spinos si foarte neclar in prezent.

New Yorker: Si totusi, cat de nebun este Boris Johnson?

Se prea poate ca Johnson sa fi fost un premier amuzant sau, in cel mai bun caz, unul inofensiv, daca tara ar fi fost stabila. Dar s-au dus vremurile acelea. Brexitul, pentru care si Johnson este partial raspunzator, a stabilit limitele politicii britanice din ultimii trei ani si, ca premier, el va consta ca aceasta este chiar mai claustrofobica si mai neiertatoare decat era pe vremea predecesoarei lui, potrivit New Yorker, citat de Rador. UE respinge drept inacceptabile conditiile puse de Boris Johnson si se pregateste de un divort fara acord.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 2 Iun.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )