Libnet.ro
UNICEF

13:45

Negocierile PSD-ACL privind dezbaterile intre Ponta si Iohannis au esuat. Dragnea: De ce fuge Iohannis? Noi il invitam in continuare

B1 B1,
Negocierile PSD-ACL privind dezbaterile intre Ponta si Iohannis au esuat. Dragnea: De ce fuge Iohannis? Noi il invitam in continuare

Negocierile privind dezbaterile dintre cei doi candidati la prezidentiale au esuat, potrivit presedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea. Membrii staff-urilor lui Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au intalnit. continuă pe B1

Negocierile PSD-ACL privind dezbaterile intre Ponta si Iohannis au esuat. Dragnea: De ce fuge Iohannis? Noi il invitam in continuare (VIDEO)

Negocierile privind dezbaterile dintre cei doi candidati la prezidentiale au esuat, potrivit presedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea. Membrii staff-urilor lui Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au intalnit.

VIDEO. Negocierele PSD-ACL pentru dezbaterile electorale AU ESUAT

Liviu Dragnea a declarat, la iesirea de la intalnirea cu reprezentantii ACL,ca negocierile au esuat dupa ce ACL nu a fost de acord cu cele patru dezbateri propuse de partidul sau.

IPP se ofera SA MEDIEZE discutiile privind dezbaterile electorale dintre Iohannis si Ponta

Institutul pentru Politici Publice se ofera sa medieze discutiile celor doua echipe de campanie ale candidatilor la Presedintie, sustinand orice formula agreata de parti astfel incat macar o dezbatere sa aiba loc in campania din 2014, se arata intr-un comunicat al IPP.

Universitatea din Bucuresti anunta ca nu va organiza o dezbatere electorala intre Ponta si Iohannis: Folosirea spatiilor institutiei in alte scopuri decat cele didactice si stiintifice nu este permisa

Universitatea din Bucuresti isi anunta public pozitia referitor la organizarea unei dezbateri electorale in cadrul universitatii: Universitatea din Bucuresti nu va organiza o dezbatere electorala intre cei doi candidati la alegerile prezidentiale, afirma institutia de invatamant superior intr-un comunicat remis HotNews. ro. Vezi in articol cronologia declaratiilor facute de Ponta si Iohannis pe tema dezbaterii electorale dintre ei.

Reprezentantii PSD si ACL nu au ajuns la o intelegere privind dezbaterea dintre Ponta si Iohannis

Echipele de campanie ale PSD si ACL nu au ajuns la o intelegere in legatura cu organizarea de dezbateri electorale la care sa participle Victor Ponta si Klaus Iohannis, candidatii intrati in turul II al alegerilor prezidentiale.

Alina Gorghiu: Vom gasi o formula pentru ca intre Klaus Iohannis si Victor Ponta sa fie o dezbatere

Alina Gorghiu, purtatorul de cuvant al PNL, a declarat vineri, ca ACL-ul doreste sa aiba loc o dezbatere intre Klaus Iohannis si Victor Ponta, insa nu s-a putut ajunge la o intelegere in acest sens,.

Alina Gorghiu: Vom gasi o formula pentru ca intre Klaus Iohannis si Victor Ponta sa fie o dezbatere (VIDEO)

Alina Gorghiu, purtatorul de cuvant al PNL, a declarat vineri, ca ACL-ul doreste sa aiba loc o dezbatere intre Klaus Iohannis si Victor Ponta, insa nu s-a putut ajunge la o intelegere in acest sens,.

Razboi pe afisajul electoral intre Ponta si Iohannis in Maramures

In Maramures mai nou razboiul dintre cei doi candidati care au ramas in cursa pentru presedintia Romaniei, respectiv Victor Ponta si Klaus Iohannis se duce pe. afisajul electoral din judet. Cele doua aliante se parasc una pe alta la Biroul Electoral Judetean Maramures in privinta acestui afisaj electoral.

VIDEO Victor Ponta: Iohannis este un lucru, eu sunt roman/ Nu vreau sa mai primim ordine din afara tarii, noi stim singur cum este mai bine pentru Romania

Victor Ponta a afirmat marti dimineata, intr-o videoconferinta cu liderii de partid din teritoriu, ca liderul ACL Klaus Iohannis este un lucru si se adreseaza lucrurilor in timp ce el este roman si se adreseaza romanilor. El a adresat un mesaj si romanilor din Transilvania, afirmand ca proiectul sau se adreseaza tuturor romanilor.

Dragnea ironizeaza neseriozitatea ACL privind organizarea unei dezbateri: Am auzit o oferta foarte serioasa de la Dan Diaconescu

Liviu Dragnea si-a exprimat dezamagirea fata de refuzul echipei lui Klaus Iohannis de a participa la patru dezbateri electorale, cate una la fiecare din primele patru televiziuni de stiri dinRomania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )