Libnet.ro
UNICEF

22:45

Nemultumiri. Oficiali polonezi considera ca portofoliul Corinei Cretu se potrivea comisarului Vera Jourova

România Liberă România Liberă,
Nemultumiri. Oficiali polonezi considera ca portofoliul Corinei Cretu se potrivea comisarului Vera Jourova

Vera Jourova, comisarul desemnat de Cehia, ar fi fost mult mai potrivita pentru acest domeniu, sustin oficiali polonezi pentru Radio Praga, referindu-se la portofoliul pentru politici regionale primit de Romania, anunta B1TV. continuă pe România Liberă

Ponta, despre portofoliul Corinei Cretu: Junker anunta maine portofoliile

Premierul Victor Ponta, a declarat, marti, in legatura cu preluarea portofoliului de Politici regionale de catre Corina Cretu, ca portofoliile care revin fiecarui stat membru vor fi anuntate miercuri de presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude.

Basescu, despre desemnarea comisarului european: Ponta s-a speriat de o gluma in cazul Corinei Cretu. Romania va avea un portofoliu de care sa nu ii fie rusine (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a afirmat, luni seara, ca nominalizarea Corinei Cretu ca si comisar european pentru portofoliul pentru Ajutor Umanitar a fost doar o gluma lansata de la Bruxelles, de care.

Ministrul Societatii Informationale, despre portofoliul pentru Cretu: O mare victorie a Romaniei pe plan international

Razvan Cotovelea, ministrul pentru Societatea Informationala, a explicat, miercuri seara, la Antena 3, ce primeste Romania dupa numirea Corinei Cretu in functia de comisar european pentru Politica.

Zgonea, pe Facebook: Felicitari Corinei Cretu! Ea va ocupa functia de comisar european pentru Politici regionale

Corina Cretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici regionale, a scris, pe pagina de Facebook, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Felicitari Corinei Cretu! Ea va ocupa functia.

Ponta, dupa desemnarea Corinei Cretu in CE: Important e ca totul s-a terminat cu bine

Premierul Victor Ponta a comentat, dupa sedinta de Guvern de miercuri, anuntul desemnarii Corinei Cretu in functia de comisar european pentru Politici Regionale.

Dacian Ciolos, scos din carti odata cu numirea oficiala a Corinei Cretu in functia de comisar european

Anuntul oficial al desemnarii Corinei Cretu drept comisar european il scoate definitiv din carti pe favoritul lui Traian Basescu, Dacian Ciolos. Acesta a fost acuzat recent ca a devenit comisar european in 2009.

VIDEO. UPDATE. Corina Cretu este noul comisar european pe Politici Regionale. Lista completa a noii Comisii Europene. Reactia Corinei Cretu. Junker i-a pus sef lui Cretu, un finlandez.Ponta: Le cer domnilor Blaga si Iohannis sa retraga scrisoarea pe care

Francezul Pierre Moscovici a fost numit comisar european pentru Afaceri Economice, Taxare si Uniunea Vamala, britanicul Jonathan Hill a primit portofoliul Serviciilor Financiare, Stabilitatii Financiare si Pietelor de Capital, iar germanul Gunther Oettinger se va ocupa de Economia digitala si Societate. Kristalina Gheorghieva va fi vicepresedinte pentru Buget si Resurse Umane. Comisarul desemnat de Spania, Miguel Arias Canete, va fi responsabil cu Actiunea Climatica si Energia, suedeza Cecilia Malmstrom va fi responsabila de Comert, iar daneza Margrethe Vestager se va ocupa de Concurenta. Italianca Federica Mogherini va fi vicepresedinte si inalt Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe si Politica de Securitate, scrie Mediafax care citeaza site-ul Comisiei Europene. Din cei 28 de comisari, 15 apartin dreptei si centrului-dreapta, opt sunt din partea socialistilor si cinci sunt din partea liberalilor. Conform noii organigrame a Comisiei Europene propuse de Jean-Claude Juncker, portofoliul Politicii Regionale pe care il va detine Corina Cretu va fi coordonat de unul dintre cei sapte vicepresedinti ai noului presedinte al CE, respectiv de finalandezul Jyrki Katainen, vicepresedinte pentru joburi, crestere, investitii si competitivitate.

VIDEO. UPDATE. Corina Cretu este noul comisar european pe Politici Regionale. Lista completa a noii Comisii Europene. Reactia Corinei Cretu. Juncker i-a pus sef lui Cretu, un finlandez.Ponta: Le cer domnilor Blaga si Iohannis sa retraga scrisoarea pe care

Francezul Pierre Moscovici a fost numit comisar european pentru Afaceri Economice, Taxare si Uniunea Vamala, britanicul Jonathan Hill a primit portofoliul Serviciilor Financiare, Stabilitatii Financiare si Pietelor de Capital, iar germanul Gunther Oettinger se va ocupa de Economia digitala si Societate. Kristalina Gheorghieva va fi vicepresedinte pentru Buget si Resurse Umane. Comisarul desemnat de Spania, Miguel Arias Canete, va fi responsabil cu Actiunea Climatica si Energia, suedeza Cecilia Malmstrom va fi responsabila de Comert, iar daneza Margrethe Vestager se va ocupa de Concurenta. Italianca Federica Mogherini va fi vicepresedinte si inalt Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe si Politica de Securitate, scrie Mediafax care citeaza site-ul Comisiei Europene.

Surse:Emilian Pavel ii va lua locul Corinei Cretu in PE

Social-democratul Emilian Pavel, care a ocupat locul 18 pe lista Aliantei PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare din 25 mai, o va inlocui pe Corina Cretu in Parlamentul European, scrie Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )