Libnet.ro
UNICEF

16:01

New York Times: Trump i-a cerut fostului sef al FBI sa opreasca ancheta privind legaturile apropiatilor sai cu Rusia. Un oficial al Casei Albe neaga

Adevărul Adevărul,
New York Times: Trump i-a cerut fostului sef al FBI sa opreasca ancheta privind legaturile apropiatilor sai cu Rusia. Un oficial al Casei Albe neaga

Presedintele Donald Trump i-a cerut fostului sef al FBI James Comey sa opreasca ancheta federala in cazul fostului sau consilier pe probleme de securitate nationala Michael Flynn, relateaza New York Times. Un oficial de la Casa Alba a negat, insa, ca presedintele Trump ar fi facut o astfel de solicitare. continuă pe Adevărul

Trump i-ar fi cerut fostului sef al FBI sa opreasca ancheta impotriva lui Michael Flynn. Un oficial al Casei Albe neaga

Presedintele Donald Trump i-a cerut fostului sef al FBI James Comey sa opreasca ancheta federala in cazul fostului sau consilier pe probleme de securitate nationala Michael Flynn, relateaza New York Times. Un oficial de la Casa Alba a negat, insa, ca presedintele Trump ar fi facut o astfel de solicitare.

Trump i-ar fi cerut fostului sef al FBI sa opreasca ancheta impotriva lui Michael Flynn. Un oficial al Casei Albe neaga

Presedintele Donald Trump i-a cerut fostului sef al FBI James Comey sa opreasca ancheta federala in cazul fostului sau consilier pe probleme de securitate nationala Michael Flynn, relateaza news. ro citand The New York Times. Un oficial de la Casa Alba a negat, insa, ca presedintele Trump ar fi facut o astfel de solicitare.

SCANDAL puternic in SUA. Trump i-ar fi cerut fostului sef al FBI sa inchida o ancheta delicata: Sper ca poti sa renunti la asta. E baiat bun...

Presedintele american Donald Trump i-a cerut directorului FBI, James Comey sa incheie o ancheta asupra unui membru important al administratiei prezidentiale a Statelor Unite, Michael Flynn, a scris New York.

Trump i-a cerut fostului sef al FBI sa opreasca ancheta impotriva lui Michael Flynn

Presedintele Donald Trump i-a cerut sefului FBI, James Comey, sa renunte la o ancheta legata de relatiile dintre fostul sau consilier de securitate nationala, Michael Flynn, si Rusia, informeaza BBC News.

Gellu Naum si Gherasim Luca, omagiati la New York

Institutul Cultural Roman de la New York anunta o serie de evenimente dedicate teatrului si poeziei avangardiste romanesti, avandu-i ca sursa de inspiratie pe poetii supraealisti Gellu Naum 1915- 2001) si Gherasim Luca 1913-1994).

RECORD pentru un bronz de BRANCUSI la o licitatie la New York: Zeci de MILIOANE de dolari!

O sculptura din bronz a lui Constantin Brancusi a fost vanduta luni la New York, in cadrul unei vanzari organizata de casa de licitati Christie's, cu suma de 57,3 milioane de dolari, un.

Trump ar fi dezvaluit informatii clasificate catre Rusia, incalcand increderea unui aliat

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a dezvaluit informatii clasificate in intalnirea sa ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov si ambasadorul rus, Serghei Kisliak, care a avut loc saptamana trecuta. Trump le-a oferit celor doi mai multe detalii care ar putea expune una dintre surse, precum si maniera in care au fost colectate informatii privind Statul Islamic, relateaza The New York Times.

Ce erau informatiile secrete pe care Donald Trump i le-ar fi dezvaluit lui Serghei Lavrov

Informatiile secrete pe care se presupune ca le-ar fi dezvaluit presedintele american Donald Trump ministrului rus de externe Serghei Lavrov proveneau din Israel, a scris marti cotidianul New York Times, citat de EF.

Trump le-a dezvaluit informatii clasificate lui Lavrov si Kisliak in Biroul Oval, incalcand increderea unui aliat/ Casa Alba dezminte

Presedintele Donald Trump s-a laudat cu informatii clasificate in intalnirea cu ministrul rus de Externe Serghei Lavrov si ambasadorul rus Serghei Kisliak, saptamana trecuta, oferind detalii care ar putea sa expuna sursa informatiilor si modul in care au fost colectate, au declarat luni un actual oficial si un fost oficial din cadrul Guvernului american, relateaza news. ro care citeaza The New York Times.

Donald Trump ar putea fi pus sub acuzare de obstructionarea legii, dupa ce a impus oprirea anchetei lui Michael Flynn

Donald Trump risca acuzatia de obstructionare a legii, dupa ce i-ar fi cerut fostului sef al FBI, James Comey, sa opreasca ancheta federala asupra fostului sau consilier, Michael Flynn, informeaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )