Libnet.ro
UNICEF

15:15

Nici Traian Basescu nu a stiut ca Elena Basescu este insarcinata!

ADPM ADPM,
Nici Traian Basescu nu a stiut ca Elena Basescu este insarcinata!

Elena Basescu a ascuns faptul ca este insarcinata pentru a doua oara, din superstitie. Nici tatal ei, Traian Basescu, nu a stiut acest lucru. Catalin Maruta a facut publica vestea luni. continuă pe ADPM

VIDEO Traian Basescu: Il propun pe Dacian Ciolos comisar european, nu am nevoie de mandat de la premier. / Ponta nu a fost niciodata pregatit la consultari, s-ar putea sa decid sa fac publice toate intalnirile./ Mi-ar fi convenit mai mult daca premierul

Presedintele Traian Basescu a vorbit din nou, miercuri, la emisiunea Evenimentul Zilei de la B1 Tv, despre legea privind reducerea CAS, afirmand ca Realitatea este ca ei Guvernul - n. red. ) nici acum nu stiu cum vor compensa deficitul la fondul de pensii. Problema este de unde se iau banii. Am vazut si abordarea de ce nu le-a dat presedintele solutii. Sigur ca solutii pot fi, depinde care este impactul. Seful statului a mai declarat ca Mie mi-ar fi convenit mai mult daca venea cu Gherghina, nu stiu de ce a venit cu doamna ministru. Premierul a sacrificat-o pe doamna Petrescu, n-as putea sa fac asa ceva nici unui barbat si cu atat mai putin unei femei. Traian Basescu a spus ca nu exclude posibilitatea de a da publicitatii mai multe inregistrari. De asemenea, seful statului, care pleaca miercuri la reuniunea extraordinara a Consiliului European de la Bruxelles, a anuntat ca il va propune pe Dacian Ciolos pentru un nou mandat de comisar european, el subliniind ca nu are nevoie de mandat de la premier pentru acest lucru.

Victor Ponta dupa intalnirea de la Cotroceni cu Traian Basescu pe tema reducerii CAS: Ne-am certat, a fost o discutie neplacuta. Presedintele a avut un comportament badaranesc fata de doamna Petrescu

Ne-am certat!, a declarat premierul Victor Ponta pentru Mediafax, dupa discutia cu presedintele Traian Basescu pe tema reducerii CAS, la care a participat si ministrul Finantelor, Ioana Petrescu. N-a fost niciun fel de discutie serioasa pentru ca presedintele avea un calendar strict politic. Intalnirea de azi nu isi avea rostul. Presedintele a avut un comportament badaranesc fata de doamna Petrescu, am aflat ca studiile la Harvard nu sunt nimic fata de studiile domniei sale. Eu sunt obisnuit, pentru doamna Petrescu cred ca a fost o experienta neplacuta. Nu ma cert nici cu presedintele, nici cu altcineva. A fost o discutie neplacuta, a declarat Ponta. Surse oficiale declarasera anterior ca presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta nu au ajuns la o concluzie pe tema reducerii CAS, dupa discutiile de la Palatul Cotroceni, cei doi nestabilind nimic dupa aceasta discutie.

Traian Basescu: Marele papusar la Administratia Domeniilor Statului este Ilie Sarbu, tata-socru

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca are informatii din presa ca marele papusar la Administratia Domeniilor Statului este Ilie Sarbu, tata-socru, el adaugand ca acesta ar fi unul din oamenii foarte influenti la ADS, relateaza Mediafax.

Traian Basescu: Laura Georgescu a incercat zilele trecute sa ia legatura cu mine. Am refuzat, stiind ca este un om de proasta calitate (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, in emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, ca Laura Georgescu este un om de proasta calitate si trebuie sa plece de la CNA. Mai mult, seful statului a.

Mircea Badea: Traian Basescu este penibil si ingrozitor de abuziv

Mircea Badea a vorbit luni, in cadrul interventiei sale din cadrul emisiunii Sinteza Zilei, despre un nou atac al lui Traian Basescu la adresa Antenei 3, drept raspuns la o cu totul alta intrebare. Traian.

Traian Basescu trimite spre reexaminare legea care stabileste ca medicul nu mai este considerat functionar public

Presedintele Traian Basescu a trimis spre reexaminare Parlamentului o lege prin care medicul nu mai este considerat functionar public si nu poate fi asimilat acestuia, apreciind ca, in acest fel, medicilor li se diminueaza raspunderea penala.

Traian Basescu, in direct la emisiunea Evenimentul zilei, de pe B1 TV

Presedintele Traian Basescu este invitatul emisiunii Evenimentul Zilei, difuzata de B1 TV miercuri, de la ora 11:00. Cat ii vor costa pe romani masurile electorale preconizate de Guvern? Ce solutii mai are.

Motivul pentru care Traian Basescu evita intrebarile incomode

De ce nu raspunde Traian Basescu la intrebarile legate de scandalul de coruptie in care este implicat fratele sau? Este intrebarea pe care Dan Voiculescu a adresat-o in spatiul public, pe blogul sau personal.

Traian Basescu a publicat discutia cu Ioana Petrescu:Unde spuneati ca ati terminat: la Harvard, la Oxford? Roubini e economist de Harvard, ma asteptam la argumente de genul lui

Presedintele Traian Basescu a publicat discutia purtata astazi cu premierul Victor Ponta si cu ministrul de Finante, Ioana Petrescu, la Palatul Cotroceni. Seful statului i-a transmis Ioanei Petrescu ca se astepta la argumente mai puternice, avand in vedere ca este absolventa a Universitatii Harvard, acolo unde si-a terminat studiile si celebrul economist Nouriel Roubini, cel care a prevestit criza financiara.

VIDEO Basescu: Reducerea CAS este o masura electorala, pripita, care va duce la taxe suplimentare pentru populatie. Va fi recuperata intr-o forma sau alta

Reducerea CAS cu 5 puncte procentuale este o masura pripita, electorala, care va duce la taxe suplimentare pentru populatie dupa alegerile prezidentiale, a declarat presedintele Traian Basescu. El a mai precizat ca impactul masurii este de 5 miliarde de lei, iar la aceasta se vor adauga alte 6 miliarde de lei din reducerea deficitului structural la 1% din PIB, Guvernul fiind nevoit sa caute suplimentar 11 miliarde de lei in 2015.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )