Libnet.ro
UNICEF

14:00

Nicoleta Tint este noul presedinte al CSM. Ea a fost votata cu o majoritate clara

Adevărul Adevărul,
Nicoleta Tint este noul presedinte al CSM. Ea a fost votata cu o majoritate clara

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a votat-o cu 15 la 4 pe Nicoleta Tint in functia de presedinte al institutiei pentru anul 2020. continuă pe Adevărul

Judecatoarea Nicoleta Margareta Tint este noul presedinte CSM

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) s-a reunit, miercuri, pentru a-si alege noul presedinte.

Eduardt Cozminschi este noul presedinte ANPC

Eduardt Cozminschi, secretar general al organizatiei municipale PNL Botosani, a fost numit, marti seara, printr-o decizie semnata de premierul Ludovic Orban si publicata in Monitorul Oficial, presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC).

Cine este Nicoleta Tint, noua sefa CSM. Cum a reusit sa fie votata de atat de multi magistrati

In urma cu o saptamana, au fost tensiuni mari la CSM, dupa ce s-au amanat discutiile pentru numirea unui nou presedinte, dupa ce votul a esuat de doua ori in cazul Nicoletei Tint. Anuntul a fost facut la vremea aceea de catre Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu. Nicoleta Tint, primise, pe 10 decembrie, un numar de .

Consiliul Superior al Magistraturii si-a ales noul presedinte - judecatoarea Nicoleta Tint, o apropiata a Liei Savonea Tint: Mi-am propus masuri care sa consolideze increderea magistratilor in CSM - UPDATE - UPDATE

Consiliul Superior al Magistraturii si-a ales miercuri noul presedinte pentru anul viitor - judecatoarea Nicoleta Tint, o apropiata a Liei Savonea, actualul sef al CSM. Surse judiciare au declarat pentru HotNews. ro ca votul a fost unul zdrobitor - 15 - 4. Aceasta, in conditiile in care saptamana trecuta a existat paritate de voturi in cazul judecatoarei Nicoleta Tint - au existat 9 voturi pentru si noua impotriva alegerii acesteia, iar un vot, cel al ministrului Justitiei, membru de drept al CSM, a fost nul.

Noua sefa a CSM este Nicoleta Tint

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a votat-o cu 15 la 4 pe Nicoleta Tint in functia de presedinte al institutiei, pentru anul 2020, au declarat surse judiciare pentru Ziare. com.

Nicoleta Tint, aleasa presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii

Judecatorul Nicoleta Tint a fost aleasa joi presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, informeza News. ro.

CSM se reuneste pentru a-si alege noul presedinte

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) se reuneste, miercuri, pentru a-si alege noul presedinte.

El este noul toyboy al Madonnei. Are doar 26 de ani!

Madonna si-a gasit un nou iubit, si de aceasta data unul mult mai tanar decat ea. Diva in varsta de 61 de ani se iubeste cu un dansator ce abia a implinit. 26 de primaveri! .

Catalin Predoiu explica de ce nu a votat pentru noul sef al CSM: Presedintele nu trebuie determinat pe baza votului decisiv al unui factor politic

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a oferit pentru prima data explicatii cu privire la decizia sa de a se abtine de la votul pentru noul presedinte al Consiliului Suprem al Magistraturii, explicand ca acesta nu trebuie ales de un factor politic. Decizia de marti a lui Predoiu a dus la blocarea procedurii de alegere, decizia fiind amanata din cauza egalitatii de voturi din CSM.

INCEPAND CU 1 IANUARIE 2020: Felix Crudu Tesloveanu este noul director general al Rompetrol Rafinare

Felix Crudu Tesloveanu a fost numit director general al Rompetrol Rafinare SA, functie pe care o va prelua, incepand cu 1 ianuarie 2020, de la Yedil Utekov, care va ramane membru al Consiliului de Administratie al Societatii si va prelua functia de director Productie si Servicii Industriale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )