Libnet.ro
UNICEF

07:00

Nicusor Dan, anunt de ultima ora despre CSM Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan, anunt de ultima ora despre CSM Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca inscriptia Primaria Capitalei urmeaza sa. continuă pe România Liberă

Moderna, anunt de ultima ora despre vaccinul anti-covid-19. Au spus adevarul: Dezvoltam altul

Moderna recunoaste ca serul anti-covid-19 pe care il produce genereaza mai putini anticorpi impotriva tulpinii din Africa de Sud. Dezvoltam un vaccin alternativ. Anuntul Moderna despre vaccinul anti-covid-19: serul genereaza mai putini anticorpi contra tulpinii din Africa de Sud Din studiile efectuate de compania Moderna se arata ca vaccinul impotriva COVID-19 dezvoltat de firma americana .

Informatii de ultima ora despre redeschiderea scolilor. Ce se intampla, de fapt, in culise

Un alt subiectfierbinteal acestor zile de inceput de an, este inceperea scolii, fizic, din 8 februarie. Desi, practic, sistemul este nepregatit, Sorin Cimpeanu si Florin Citu anunta revenirea in clase din 8 februarie. in acelasi timp, Vlad Voiculescu, ministrul sanatatii, spune ca se cam grabesc lucrurile. Deja, mai spune Cimpeanu, s-au luat in calcul diferitele .

Anunt de ultima ora pentru elevii din Romania. Ministrul Educatiei: As vrea sa adaug o precizare importanta

Dupa anuntarea inceperii semestrului doi din 8 februarie, fizic, Sorin Cimpeanu a venit cu noi informatii. in afara de orele de recuperare a materiei, ministrul spune ca noua OUG va mai cuprinde si alte reglementari. Ministrul Cimpeanu mai anunta ca profesorii vor fi platiti cu 100 de lei impozabili pe ora de recuperare. Orele de .

Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora. Cum vor functiona gradinitele de stat in scenariul galben si rosu

Ministrul Educatiei vine cu informatii noi cu privire la programul gradinitelor, odata cu redeschiderea scolilor. in vreme ce scolile vor fi redeschise fizic doar in zonele unde situatia epidemiologica o permite, gradinitele par sa aiba regim special. Ce trebuie sa stie parintii Sorin Campeanu a fost invitat in cursul serii de duminica in cadrul emisiunii .

Nicusor Dan, veste buna pentru CSM Bucuresti: Nu au meritat starea de incertitudine care dureaza de aproape doi ani

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca a asigurat echipa de handbal feminin de la CSM Bucuresti de stabilitate financiara in 2021, mentionand ca aceasta echipa este un element important de promovare a orasului.

NICUSOR DAN: Capitala va avea un buget realist, de 4 miliarde lei

Intocmirea bugetului municipiului Bucuresti va fi facuta realist, pe baza veniturior care pot fi obtinute si nu pe venituri imaginare asa cum s-a facut in administratiile trecute, a declarat, vineri, Nicusor Dan, primarul general al Capitalei.

Nicusor Dan a reiterat apelul catre cei care pot moderniza sistemul de termoficare sa se implice

Nicusor Dan, primarul general al Bucurestiului, a reiterat, marti, in cadrul unei intalniri, apelul catre cei care pot contribui la modernizarea sistemului de termoficare din Bucuresti sa se implice. Am.

Nicusor Dan reitereaza apelul catre cei care pot moderniza sistemul de termoficare sa se implice

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a reiterat, marti, apelul catre cei care pot contribui la modernizarea sistemului de termoficare din Bucuresti sa se implice, dupa ce a avut o noua intrevedere cu reprezentanti ai companiilor din domeniu, transmite Agerpres.

Nicusor Dan: Se lucreaza in Pasajul Piata Victoriei pentru realizarea unei statii de tramvai FOTO

In Pasajul Piata Victoriei se desfasoara lucrari pentru realizarea unei statii de tramvai, a anuntat luni, 25 ianuarie, primarul general al Capitalei. Iar principalul obiectiv este realizarea integrarii cat mai bune a diverselor mijloace de transport public, pentru a creste mobilitatii bucurestenilor, a delarat Nicusor Dan.

Nicusor Dan adopta modelul Gabrielei Firea de promovare a Bucurestiului

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, adopta modelul fostului edil Gabriela Firea de promovare a Bucurestiului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )