Libnet.ro
UNICEF

18:30

Nicusor Dan, veste buna pentru CSM Bucuresti: Nu au meritat starea de incertitudine care dureaza de aproape doi ani

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan, veste buna pentru CSM Bucuresti: Nu au meritat starea de incertitudine care dureaza de aproape doi ani

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca a asigurat echipa de handbal feminin de la CSM Bucuresti de stabilitate financiara in 2021, mentionand ca aceasta echipa este un element important de promovare a orasului. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan, anunt de ultima ora despre CSM Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca inscriptia Primaria Capitalei urmeaza sa.

O statie de tramvai va fi construita in Pasajul Piata Victoriei. Nicusor Dan: Obiectivul nostru e sa realizam o integrare cat mai buna a diverselor mijloace de transport public, pentru a creste mobilitatea bucurestenilor

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca sunt in defasurare lucrari pentru o noua statie de tramvai, in Pasajul Piata Victoriei. Edilul spune ca obiectivul lucrarii ar urma sa creasca mobilitate.

NICUSOR DAN: Se lucreaza in Pasajul Piata Victoriei pentru realizarea unei statii de tramvai

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca sunt in desfasurare lucrari in Pasajul Piata Victoriei pentru realizarea unei statii de tramvai. Obiectivul nostru e sa realizam o integrare cat mai buna a diverselor mijloace de transport public, pentru a creste mobilitatea bucurestenilor,a explicat acesta, .

Nicusor Dan: Se lucreaza in Pasajul Piata Victoriei pentru realizarea unei statii de tramvai FOTO

In Pasajul Piata Victoriei se desfasoara lucrari pentru realizarea unei statii de tramvai, a anuntat luni, 25 ianuarie, primarul general al Capitalei. Iar principalul obiectiv este realizarea integrarii cat mai bune a diverselor mijloace de transport public, pentru a creste mobilitatii bucurestenilor, a delarat Nicusor Dan.

NICUSOR DAN: Capitala va avea un buget realist, de 4 miliarde lei

Intocmirea bugetului municipiului Bucuresti va fi facuta realist, pe baza veniturior care pot fi obtinute si nu pe venituri imaginare asa cum s-a facut in administratiile trecute, a declarat, vineri, Nicusor Dan, primarul general al Capitalei.

Nicusor Dan a reiterat apelul catre cei care pot moderniza sistemul de termoficare sa se implice

Nicusor Dan, primarul general al Bucurestiului, a reiterat, marti, in cadrul unei intalniri, apelul catre cei care pot contribui la modernizarea sistemului de termoficare din Bucuresti sa se implice. Am.

Nicusor Dan reitereaza apelul catre cei care pot moderniza sistemul de termoficare sa se implice

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a reiterat, marti, apelul catre cei care pot contribui la modernizarea sistemului de termoficare din Bucuresti sa se implice, dupa ce a avut o noua intrevedere cu reprezentanti ai companiilor din domeniu, transmite Agerpres.

Nicusor Dan adopta modelul Gabrielei Firea de promovare a Bucurestiului

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, adopta modelul fostului edil Gabriela Firea de promovare a Bucurestiului.

Traian Basescu, negru de suparare dupa relaxarea restrictiilor. Ce avertisment i-a transmis lui Nicusor Dan

Traian Basescu a tras un nou semnal de alarma cu privire la masurile de relaxare decise pentru Romania. in plina pandemie de Covid-19, intr-un moment in care toata Europa inaspreste restrictiile anti-Covid-19 din cauza noii tulpini, autoritatile din Romania s-au hotarat sa deschida mai multe localuri din tara, printre care restaurantele, cinematografele, jocurile de noroc.

Veste uriasa pentru Romania. Medicamentul care distruge Covid-19 in doua zile ar putea ajunge in spitale: Din 50 de pacienti, n-a ajuns niciunul la ATI

Pandemia cu Covid-19 reprezinta in continuare un risc major pentru sanatatea publica, iar medicii din intreaga lume se afla intr-o cautare permanenta de informatii noi si utile pentru tratarea infectiei cu Covid-19. Alaturi de vaccinul prezent in majoritatea tarilor din lume, un medicament eficient anti-Covid-19 ar parea fi Ivermectina. Vestea cea buna este ca Romania .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )