Libnet.ro
UNICEF

01:05

NICUSOR DAN: Bugetul PMB a fost gestionat prost

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Bugetul PMB a fost gestionat prost

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, transmite ca in cursul zilei de joi au continuat discutiile privind proiectul de buget si isi exprima increderea ca actuala administratie va reusi sa repare multe din stricaciunile celor care au distrus orasul, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan: Bugetul Primariei a fost gestionat prost de administratia anterioara

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, transmite ca in cursul zilei de joi au continuat discuti.

Protocol intre PMB si Garda de Mediu. Nicusor Dan: Primaria va pune la dispozitia echipelor mixte statia mobila de masurare a calitatii aerului

Edilul Bucurestiului, Nicusor Dan, a anuntat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, ca a fost agreat un protocol intre Primaria Capitalei si Garda de Mediu, iar de la 1 februarie vor functiona, in fiecare sector,.

Saptamana viitoare ar putea fi gata o prima forma a bugetului. Nicusor Dan: Multe dintre cheltuielile inutile de pana acum nu se vor regasi in noul buget

O prima forma a bugetului PMB ar putea fi gata la inceputul saptamanii urmatoare, dupa cum a anuntat Nicusor Dan pe Facebook. Totodata, edilul sustine ca nu vor exista cheltuieli inutile, iar administratia.

NICUSOR DAN: Se lucreaza in Pasajul Piata Victoriei pentru realizarea unei statii de tramvai

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca sunt in desfasurare lucrari in Pasajul Piata Victoriei pentru realizarea unei statii de tramvai. Obiectivul nostru e sa realizam o integrare cat mai buna a diverselor mijloace de transport public, pentru a creste mobilitatea bucurestenilor,a explicat acesta, .

NICUSOR DAN: Capitala va avea un buget realist, de 4 miliarde lei

Intocmirea bugetului municipiului Bucuresti va fi facuta realist, pe baza veniturior care pot fi obtinute si nu pe venituri imaginare asa cum s-a facut in administratiile trecute, a declarat, vineri, Nicusor Dan, primarul general al Capitalei.

Nicusor Dan, anunt de ultima ora despre CSM Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca inscriptia Primaria Capitalei urmeaza sa.

Nicusor Dan, veste buna pentru CSM Bucuresti: Nu au meritat starea de incertitudine care dureaza de aproape doi ani

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca a asigurat echipa de handbal feminin de la CSM Bucuresti de stabilitate financiara in 2021, mentionand ca aceasta echipa este un element important de promovare a orasului.

Nicusor Dan a reiterat apelul catre cei care pot moderniza sistemul de termoficare sa se implice

Nicusor Dan, primarul general al Bucurestiului, a reiterat, marti, in cadrul unei intalniri, apelul catre cei care pot contribui la modernizarea sistemului de termoficare din Bucuresti sa se implice. Am.

Nicusor Dan reitereaza apelul catre cei care pot moderniza sistemul de termoficare sa se implice

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a reiterat, marti, apelul catre cei care pot contribui la modernizarea sistemului de termoficare din Bucuresti sa se implice, dupa ce a avut o noua intrevedere cu reprezentanti ai companiilor din domeniu, transmite Agerpres.

Nicusor Dan: Se lucreaza in Pasajul Piata Victoriei pentru realizarea unei statii de tramvai FOTO

In Pasajul Piata Victoriei se desfasoara lucrari pentru realizarea unei statii de tramvai, a anuntat luni, 25 ianuarie, primarul general al Capitalei. Iar principalul obiectiv este realizarea integrarii cat mai bune a diverselor mijloace de transport public, pentru a creste mobilitatii bucurestenilor, a delarat Nicusor Dan.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )