Libnet.ro
UNICEF

14:00

Nicusor Dan, primele declaratii dupa ce s-a stabilit redeschiderea restaurantelor si cinematografelor din Bucuresti. Atentionarea lui Raed Arafat

B1 B1,
Nicusor Dan, primele declaratii dupa ce s-a stabilit redeschiderea restaurantelor si cinematografelor din Bucuresti. Atentionarea lui Raed Arafat

De luni, 25 ianuarie, restaurantele,cinematografele, salile de jocuri si salile de spectacolse redeschid in Bucuresti, cu o capacitate de 30%, pana la ora 21:00, dupa ce Capitala a intrat in. continuă pe B1

Nicusor Dan, despre relaxarea restrictiilor in Capitala: Sa mai asteptam cateva zile, ca sa vedem ca aceasta situatie se stabilizeaza

Edilul Capitalei, Nicusor Dan, a facut declaratii despre o eventuala relaxare a restrictiilor dupa ce rata de infectare cu noul coronavirus a scazut sub 3 la mia de locuitori in municipiul Bucuresti. Acesta a sp.

Cand scapa bucurestenii de restrictii. Nicusor Dan a facut anuntul zilei

S-a anuntat cand scapa bucurestenii de restrictii. Nicusor Dan a facut anuntul zilei. Ce a spus primarul Bucurestiului, dupa ce rata de infectare cu coronavirus a scazut sub 3 la mia de locuitori, cititi un pic mai jos. Nicusor Dan, anunt pentru bucurestenii. Ce se intampla cu restrictiile dupa ce rata de infectare a scazut .

Nicusor Dan: Vreau sa iesim din politica de tip Mos Craciun dupa care s-au derulat pana acum discutiile pe bugetul Capitalei VIDEO

Primarul general Nicusor Dan a declarat vineri ca vrea iesirea din politica de tip Mos Craciun dupa care s-au derulat pana acum discutiile pe bugetul Capitalei, precizand ca isi doreste ca Primaria sa iasa cu un buget realist dupa adoptarea celui la nivel national.

Nicusor Dan: Urgenta este sa iesim cu un buget realist imediat dupa aprobarea bugetului national. Vreau sa iesim din politica de tip Mos Craciun (VIDEO)

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, vineri, ca a inceput dezbaterea bugetului Bucurestiului impreuna cu Executivul, cu consilierii generali si cu mai multe ONG-uri. Edilul general a precizat ca.

Surse: Nicusor Dan l-a dat dat afara din sala de sedinte pe directorul economic al ALPAB: Va bateti joc de noi?

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, i-a cerut lui Razvan Nitu, directorul economic al ALPAB, sa iasa din sala de sedinta unde se discuta bugetul pe 2021, dupa ce l-a intrebat ce pret are o banca, iar acesta i-a raspuns ca 5. 000 de lei. Mai mult, a precizat ca Bucurestiul ar avea nevoie de 3. 000 de banci. Va bateti joc de noi?, l-a intrebat Nicusor Dan, potrivit unor surse politice. Nitu a fost adus in adiministratia Capitalei de Gabriela Firea.

Gabriela Firea, dupa anuntul lui Nicusor Dan privind decolantarea autobuzelor STB: Nu e in stare sa construiasca si atunci darama tot!

Gabriela Firea a reactionat dupa ce Nicusor Dan, actualul edil al Capitalei, a anuntat ca vehiculele STB vor fi decolantate: Pe autobuze scrie ca sunt achizitionate in 2018. il deranjeaza realizarile mele, spune fostul edil intr-o postare pe Facebook.

Nicusor Dan, despre lipsa caldurii din Bucuresti: Sunt tari europene in care e o normalitate sa ai 19 grade

Nicusor Dan a venit cu informatii noi referitoare la lipsa apei calde si a caldurii. Dupa ce acesta a promis o Capitala cu caldura, momentul in care afirmatiile i-au fost infirmate a venit. O cincime din blocurile din Bucuresti se confrunta cu o situatie grea, astfel ca oamenii trebuie sa faca frigul in apartamente. Motivele .

Nicusor Dan: Banii publici trebuie cheltuiti corect. N-am de gand sa accept risipa prin preturi umflate sau achizitii nejustificate

Nicusor Dan a transmis joi, dupa intalnireapentrucreare bugetului pentru 2021, ca nu va accepta cheltuieli nejustificate din banii publici sau achizitii nejustificate. Am continuat azi.

Edilul Capitalei, Nicusor Dan, prudent cu masurile de relaxare. Cand ar putea scapa bucurestenii de restrictii

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, afirma, referitor la o eventuala relaxare a restrictiilor dupa ce rata de infectare cu noul coronavirus a scazut sub 3 la mia de locuitori in municipiul Bucuresti, ca ar mai trebui asteptat cateva zile, pentru a se vedea ca aceasta situatie se stabilizeaza. Totodata, el spune ca se va vaccina impotriva COVID-19 atunci cand ii va veni randul.

Primaria Capitalei sterge de pe toate mijloacele de transport in comun numele institutiei Nicusor Dan: Spatiul, vandut pentru reclame comerciale Firea: Darama tot

Primaria Capitalei va sterge de pe toate mijloacele de transport in comun numele institutiei, iar spatiul va fi vandut pentru reclame comerciale, a anuntat primarul general, Nicusor Dan. Autobuzele au fost astfel colantate de fostul primar general, Gabriela Firea, dupa achizitionarea celor 400 de autobuze noi Otokar. Anuntul a generat o reactie rapida a Gabrielei Firea: Nu e in stare sa construiasca si atunci darama tot.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )