Libnet.ro
UNICEF

01:05

DE NECREZUT! Cum a fost nevoit un barbat sa iasa afara din casa dupa ce a pierdut un pariu (FOTO)

B1 B1,
DE NECREZUT! Cum a fost nevoit un barbat sa iasa afara din casa dupa ce a pierdut un pariu (FOTO)

Vestimentatia indrazneata a unui barbat a starnit rasul tuturor trecatorilor dintr-un mall din capitala. Barbatul a asteptat cateva minute la coada la fast-food, timp in care toata. continuă pe B1

TATUAT, DAR iN COLANTI! Cum a fost nevoit un barbat sa iasa afara din casa dupa ce a pierdut un pariu (FOTO)

Vestimentatia indrazneata a unui barbat a starnit rasul tuturor trecatorilor dintr-un mall din capitala. Barbatul a asteptat cateva minute la coada la fast-food, timp in care toata.

Ponta, Ciolos si Grindeanu ne-au lasat la mana Gazprom. Importurile de gaze rusesti au crescut de sapte ori, in vreme ce producatorul local Romgaz a fost nevoit sa inchida sonde |ANALIZA

Importurile de gaze rusesti s-au ieftinit atat de mult, incat cantitatea care a intrat in Romania a crescut cu 629% anul trecut, in timp ce producatorul local Romgaz a fost nevoit sa inchida sonde din cauza ca nu a putut concura la pret.

VIDEO. Scandal la Antena 3. Dana Grecu l-a dat afara din studio pe Codrin Stefanescu

Realizatoarea de emisiuni Dana Grecu l-a dat afara din studioul postului Antena 3 pe reprezentantul PSD, Codrin Stefanescu.

Scandal la Antena 3. Dana Grecu l-a dat afara din studio pe Codrin Stefanescu

Realizatoarea de emisiuni Dana Grecu l-a dat afara din studioul postului Antena 3 pe reprezentantul PSD, Codrin Stefanescu.

Ma da afara din magistratura... vai, mi-e o frica... Sunt foarte speriat, nu se vede pe mine?: Noi inregistrari cu procurorul Negulescu de la DNA Prahova (VIDEO)

Noi inregistrari scandaloase cu procurorul Negulescu de la Prahova. De data aceasta fisierul audio ar fi fost realizat saptamana trecuta dupa ce si-a dat demisia de la DNA, dar inainte sa.

56 de militanti islamici au fost ucisi de fortele turce din jurul orasului sirian al-Bab

Cincizeci si sase de militanti islamici au fost ucisi de fortele turce din jurul orasului sirian al-Bab si de atacurile aeriene ale coalitiei conduse de SUA, in cele mai recente operatiuni de miercuri, precizeaza reprezentantii armatei Turciei, citati de Reuters.

Probleme mari la YouTube: Platforma de continut video a fost inaccesibila pentru mare parte din utilizatorii din Europa (FOTO)

Platforma online de continut video YouTube are parte de mari probleme in Europa, marti. Site-ul aceteia a picat in jurul orei 4 ora Romaniei), conform DownDetector. Numerosi utilizatori din Europ.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )