Libnet.ro
UNICEF

05:15

Accident rutier produs la iesirea din Timisoara. Un autoturism a fost proiectat intr-un autotren

Antena3 Antena3,
Accident rutier produs la iesirea din Timisoara. Un autoturism a fost proiectat intr-un autotren

Trei barbati cu varste cuprinse intre 30 si 40 de ani au fost raniti intr-un accident rutier produs, luni, la iesirea din Timisoara spre Vama Moravita, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de. continuă pe Antena3

Accident rutier pe bd. Iuliu Maniu din Capitala; doi tineri au fost raniti

Doi tineri, o fata de 18 ani si un baiat de 20 ani, au fost raniti vineri intr-un accident rutier produs pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitala, au anuntat oficiali ai Brigazii rutiere, citati de Agerpres.

Accident rutier pe DN1. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, sambata, in urma unui accident produs pe DN 1, in judetul Brasov, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a ciocnit cu un camion, conform Mediafax. Accidentul a avut loc pe.

Timisoara: Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier

Un accident rutier s-a produs luni, la iesirea din Timisoara spre Vama Moravita, in urma caruia trei barbati au fost raniti. Potrivit Mediafax, incidentul s-a produs dupa ce autotorismul in care se aflau cei.

Accident rutier grav pe sosea din judetul Suceava. Patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc pe o sosea din judetul Suceava. Doua masini s-au izbit violent pe DN17A dupa ce soferul unui autoturism care iesea de pe un drum.

Sentinta in cazul musamalizarii accidentului rutier produs de comisarul Marius Maghiari

Adjunctul de la Brigada Rutiera, Daniel Pistea, acuzat de musamalizarea unui accident rutier produs de comisarul Marius Maghiari, va fi cercetat in stare de libertate, a decis, luni, Tribunalul Bucuresti, .

Adjunctul Brigadei Rutiere a Capitalei, Daniel Pistea, afla daca va fi cercetat in continuare in libertate. Politistul, acuzat de musamalizarea unui accident rutier

Magistratii Tribunalului Bucuresti vor judeca luni contestatia Parchetului privind cercetarea in libertate a lui Daniel Pistea, adjunct la Brigada Rutiera a Capitalei, in dosarul in care este acuzat de musamalizarea unui accident rutier produs de colegul sau Marius Maghiari.

Coloana de masini de 5 kilometri, la iesirea din tara prin Vama Giurgiu-Ruse

Traficul pe DN 5 este aglomerat, sambata, la iesirea din tara prin Vama Giurgiu-Ruse, unde s-a format o coloana de masini care se intinde pe aproximativ 5 km.

Neatentia la volan continua sa faca victime. Doua femei au fost ranite de un sofer imprudent

Doua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe raza satului Stoicani, comuna Foltesti. Politistii Serviciului Rutier Galati au fost chemati la fata locului.

Cei patru barbati care au batut un tanar in Complexul studentesc din Timisoara, arestati preventiv

Cei patru barbati care au batut un tanar de 29 de ani in fata unui local din Complexul studentesc din Timisoara au fost arestati preventiv, in timp ce medicii spun ca victima, internata in coma in spital, are sanse slabe de supravietuire, transmite corespondentul Mediafax.

Scarile pictate din Romania au fost votate drept cele mai frumoase din lume (FOTO)

Scarile pictate din Romania au fost votate drept cele mai frumoase din lume, intr-un top realizat de un site care promoveaza arta stradala. A doua cea mai votata este strada Xenofon din Bucuresti. Cum pictura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )