Libnet.ro
UNICEF

08:45

Noapte calma in estul Ucrainei, dupa ce Kievul si rebelii prorusi au semnat un armistitiu

B1 B1,
Noapte calma in estul Ucrainei, dupa ce Kievul si rebelii prorusi au semnat un armistitiu

Vineri seara a intrat in vigoare armistitiul semnat de fortele guvernamentale de la Kiev si rebelii prorusi, fiind o seara pasnica in estul Ucrainei dupa luni intregi de conflicte, scrie AFP. Primaria. continuă pe B1

Liderii separatistilor prorusi din estul Ucrainei, pregatiti pentru o incetare a focului

Liderii separatistii prorusi din estul Ucrainei sunt pregatiti sa ceara vineri o incetare a focului, in cazul in care se va ajunge la un acord privind pacea cu Rusia, anuntata de presedintele ucrainean.

Un proces politic constructiv: acestea sunt asteptarile NATO in urma incheierii armistitiului dintre Kiev si rebelii prorusi

NATO spera ca armistitiul dintre Kiev si rebelii prorusi sa aduca benificii si sa nu aduca repercursiuni.

Planul de pace in sapte puncte propus de Vladimir Putin pentru pacea in sud-estul Ucrainei

Presedintele rus Vladimir Putin a prezentat un plan de sapte puncte pentru stabilizarea situatiei de criza din sud-estul Ucrainei. Acesta prevede in principal ca guvernul ucrainean sa-si retraga trupele din apropierea oraselor si ca separatistii sa opreasca contraofensiva lansata cu o saptamana in urma.

VIDEO UPDATE Putin: Sper ca un acord final intre Kiev si rebelii prorusi sa fie incheiat VINERI. ARMISTITIU iN UCRAINA, dupa discutiile telefonice dintre Putin si Porosenko. Moscova neaga.

Presedintia ucraineana sustine ca, in urma discutiei telefonice dintre presedintele Porosenko si presedintele Putin, cele doua parti au ajuns la un acord privind un armistitiu permanent in estul separatist al Ucrainei.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )