Libnet.ro
UNICEF

21:15

NOI DIVERGENTE intre Donald Trump si Barack Obama! Presedintele ales al SUA arunca noi ACUZATII

B1 B1,
NOI DIVERGENTE intre Donald Trump si Barack Obama! Presedintele ales al SUA arunca noi ACUZATII

Donald Trump l-a acuzat miercuri pe Barack Obama ca face 'declaratii incendiare' si pune 'obstacole' in calea tranzitiei catre noua administratie,informeaza Stiri pe Surse. Trump a. continuă pe B1

Rezolutia discordiei intre SUA si Israel. Casa Alba face eforturi de salvare a procesului de pace in Orientul Mijlociu, inainte ca Donald Trump sa-si preia functiile

Secretarul de stat american, John Kerry, a subliniat sustinerea presedintelui Barack Obama pentru solutia doua state si viziunea SUA asupra unui acord israelo-palestinian.

Barack Obama si Shinzo Abe au adus un omagiu victimelor de la Pearl Harbor

Presedintele american, Barack Obama, a laudat marti taria aliantei dintre Statele Unite si Japonia, dupa ce a adus un omagiu, impreuna cu premierul japonez, Shinzo Abe, victimelor de la Pearl Harbor, in Arhipelagul Hawaii, la 75 de ani dupa un atac care a zguduit America, transmite AFP, preluata de Agerpres.

Ultimul Craciun la Casa Alba. Barack Obama canta o melodie celebra de Craciun (VIDEO)

Barack Obama a demonstrat ca stie sa si cante. Aflat la sfarsit de mandat, presedintele american si-a petrecut ultimul Craciun la Casa Alba. Acesta a cantat o melodia All I want for.

Premierul japonez viziteaza Pearl Harbour, alaturi de Barack Obama

Premierul japonez Shinzo Abe a sosit luni in Hawaii, in cadrul unei vizite de doua zile ce va include un moment de reculegere la Pearl Harbour, alaturi de presedintele american Barack Obama, transmite AFP.

Barack Obama este sigur ca ar fi castigat si anul acesta scrutinul prezidential

Presedintele in exercitiu al Statelor Unite, Barack Obama, a declarat luni ca ar fi obtinut cu siguranta al treilea mandat la Casa Alba, daca legea constitutionala i-ar fi permis sa candideze la.

Barack Obama este sigur ca ar fi castigat si in 2016 alegerile prezidentiale, daca legislatia SUA i-ar fi permis al treilea mandat

Presedintele in exercitiu al SUA, Barack Obama, s-a declarat luni sigur ca ar fi obtinut si un al treilea mandat la Casa Alba, in cazul in care Constitutia i-ar fi permis sa candideze la scrutinul din 8 noiembrie.

Un ROMAN este mana dreapta a lui Donald TRUMP. Cum a ajuns acesta sa fie omul de iNCREDERE al PRESEDINTELUI ales al SUA

Un roman se afla printre oamenii de incredere ai magnatului Donald Trump, presedintele ales al Statelor Unite, informeaza The New York Times. Este vorba despre Andrew Weiss, un roman a carui.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )