Libnet.ro
UNICEF

22:00

Noi indicii privind viitoarele tratamente pentru cei care sufera de artrita reumatoida

Adevărul Adevărul,
Noi indicii privind viitoarele tratamente pentru cei care sufera de artrita reumatoida

O echipa internationala de cercetatori a descoperit peste 40 de zone ale ADN-ului care cresc riscul aparitiei artritei reumatoide. in acelasi timp, au avansat ipoteze privind viitoare tratamente. continuă pe Adevărul

Noi indicii privind viitoarele tratamente care vor fi recomandate celor care sufera de artrita reumatoida

O echipa internationala de cercetatori a descoperit peste 40 de zone ale ADN-ului care cresc riscul aparitiei artritei reumatoide, dar, in acelasi timp, au avansat ipoteze privind viitoare tratamente.

AVERTISMENTUL Politiei pentru cei care cumpara online cadouri.

Nu platiti in avans bunurile comandate prin internet de la necunoscuti, achitati marfa dupa ce v-ati asigurat ca ati primit ce ati comandat, evitati firmele ce nu afiseaza date de contact complete - acestea sunt doar cateva dintre sfaturile Politiei pentru cei care fac cumparaturi online. O alta recomandare este aceea de a folosi un serviciu de curierat cu plata ramburs care permite deschiderea coletului la primire, relateaza Mediafax. Daca vanzatorul il preseaza pe cumparator sa incheie .

Imagini LIVE de pe partiile din Romania. Craciun cu ZAPADA pentru cei care isi petrec sarbatorile la munte

Chiar daca nu peste tot in tara este zapada, cei care au optat sa isi petreaca sarbatorile de iarna la munte se pot bucura de partiile pe care se poate schia. VEZIIMAGINILIVE de pe partiile din.

Vicepremierul Oprea nu exclude posibilitatea unui ajutor al statului pentru cei ramasi fara case in explozia de la Calarasi

Vicepremierul Gabriel Oprea a sosit de putin timp la locul exploziei de la Calarasi, afirmand ca un ajutor al statului pentru cei ramasi fara case nu este exclus. Discutam de masurile pe care le luam ca s.

Mesajul de Craciun al presedintelui: Sa ne gandim la cei care au nevoie de compasiunea noastra

In mesajul de Craciun pe care l-a transmis, Traian Basescu ii indeamna pe romani sa se gandeasca la cei care au nevoie de compasiunea si solidaritatea noastra. Fie ca marea sarbatoare a Nasterii.

Noi SCHIMBARI pentru elevi. Care vor fi SUBIECTELE la Evaluarea Nationala

Elevii romani vor fi testati la examene din lucruri care tin de viata reala si mai putin din teorie. Ministerul Educatiei intentioneaza ca peste 5 ani, evaluarea nationala, admiterea la liceu si.

Chinezu.eu: Agentiile incep sa lucreze cu cei care dau dovada de seriozitate, nu de lambada 2.0

Pentru Cristi China Birta Chinezu. eu), unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri, concurenta intre ei este ca in orice alta piata. Adica unii sunt fair, altii nu. Din fericire, lucrurile au inceput sa se cearna si pe partea asta si companiile si.

Adio laptelui din piete: ce aduce 2014 pentru fermierii care NU produc la standarde europene

1 ianurie 2014 va fi prima zi in care producatorii de lapte vor trebui sa livreze dupa standardele Uniunii Europene, laptele neconform urmand sa fie interzis de la comercializare. Ce se va intampla cu cei peste 700. 000 de mici fermieri care detin in.

Turismul romanesc, promovat pe bani grei. 25 milioane euro, pentru reclamele care vor invita strainii pe taram romanesc

Romania va cheltui, in urmatorii doi ani, 25 de milioane de euro pentru promovarea turismului. Reclame care vor invita strainii pe taram romanesc se vor difuza la televiziuni din Statele Unite, Germania, Franta,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )