Libnet.ro
UNICEF

20:30

Noi localitati intra pe lista celor in care te poti pensiona cu doi ani mai devreme

Adevărul Adevărul,
Noi localitati intra pe lista celor in care te poti pensiona cu doi ani mai devreme

Camera Deputatilor a adoptat, marti, o propunere legislativa care prevede extinderea categoriilor de persoane care beneficiaza de reducerea cu doi ani a varstei standard de pensionare pentru ca au locuit cel putin 30 de ani in zone cu poluare remanenta, fiind introduse inca 27 de localitati, printre care Bacau, Onesti, Navodari, Baraolt, Targoviste si Titu, informeaza Agerpres. continuă pe Adevărul

Cum a ajuns un roman pe lista celor mai cautati infractori din Londra

Politia Metropolitana din Londra a dat publicitatii la finalul saptamanii trecute lista celor mai cautati 10 infractori. Iar printre ei se numara si un roman, originar din Pitesti.

Ce decizie a luat Google in cazul celor care nu isi platesc ratele telefoanelor la timp

O aplicatie publicata de Google in Play Store are o solutie pentru vanzatorii care se confrunta cu probleme privind creditele neplatite la timp. Achizitionarea telefoanelor in rate cu ajutorul.

Ludovic Orban da asigurari: Nu se inchid pietele. Se suspenda activitatea celor care sunt in spatii inchise pe o perioada de 30 de zile

Ludovic Orban, invitat in emisiunea lui Silviu Manastire de la B1TV, a dat asigurari, inca o data ca nu se inchid pietele, ci doar isi suspenda activitatea pe o perioada de 30 de zile cele care.

Biden a trimis un e-mail tuturor celor care l-au votat

Presedintele ales Joe Biden a trimis un mesaj suporterilor prin e-mail prin care isi exprima uimirea si recunostinta pentru numarul mare de voturi si prin care cheama americanii sa se uneasca spre un viitor fara violente, potrivit CNN.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )