Libnet.ro
UNICEF

21:45

Noi sanctiuni pentru Rusia: UE incheata active si interzice unor apropiati ai lui Putin sa calatoreasca

România Liberă România Liberă,
Noi sanctiuni pentru Rusia: UE incheata active si interzice unor apropiati ai lui Putin sa calatoreasca

Uniunea Europeana a decis inghetarea activelor si interdictii de calatorie pentru doi actionari ai Bancii Rossia si doi oameni de afaceri, apropiati ai presedintelui rus, Vladimir Putin, potrivit Jurnalului oficial JO) al Uniunii Europene, relateaza RIA Novosti,conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Noi sanctiuni pentru Rusia: UE ingheata active si interzice unor apropiati ai lui Putin sa calatoreasca

Uniunea Europeana a decis inghetarea activelor si interdictii de calatorie pentru doi actionari ai Bancii Rossia si doi oameni de afaceri, apropiati ai presedintelui rus, Vladimir Putin, potrivit Jurnalului oficial JO) al Uniunii Europene, relateaza RIA Novosti,conform Mediafax.

Noi sanctiuni pentru Rusia din partea Canadei

Canada a anuntat ca va aplica o serie de noi sanctiuni pentru Rusia. Masura vine la numai cateva zile dupa ce Canada a mai luat o decizie similara.

Canada va adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Canada va introduce noi sanctiuni care vizeaza interesele Rusiei, la doar cinci zile dupa adoptarea unor masuri similare, informeaza AFP. Premierul canadian a justificat aceasta masura prin faptul ca Rusia .

Ucraina: Tarile G7 ameninta Rusia cu noi sanctiuni

Tarile G7 au condamnat miercuri rolul destabilizator al Rusiei in criza din Ucraina si ameninta cu noi sanctiuni daca autoritatile de la Moscova nu isi schimba atitudinea, informeaza AFP.

Vladimir Putin cere Rusiei sa-si limiteze importurile militare, in contextul unor posibile noi sanctiuni europene

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut luni complexului militar sa-si limiteze importurile, in conditiile in care Uniunea Europeana se pregateste sa impuna Rusiei noi sanctiuni, care vor viza inclusiv vanzare de arme si tehnologii sensibile, scrie AFP.

Rusia trece la represalii si interzice importurile de fructe si legume din Polonia

Rusia a decis miercuri sa interzica importurile de fructe si legume din Polonia, la o zi dupa ce europenii au impus noi sanctiuni economice Rusiei pentru rolul sau in conflictul ucrainean, relateaza AFP.

Rusii nu se sinchisesc de noile sanctiuni

Statele Unite si Uniunea Europeana au anuntat, marti, noi sanctiuni pentru Rusia, ce lovesc in sectoarele energetic, bancar si de aparare. Este cea mai dura actiune a Occidentului de pana acum impotriva Moscovei , acuzata de de sustinerea rebelilor din estul Ucrainei, scrie Reuters.

UE adopta noi sanctiuni impotriva unor oameni de afaceri apropiati de Vladimir Putin

Uniunea Europeana a decis luni sa inghete activele unui om de afaceri rus, acuzat ca a beneficiat de pe urma anexarii Crimeei, si vrea sa sanctioneze in acelasi mod alti trei oligarhi apropiati de presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat o sursa diplomatica, citata de AFP. Identitatile persoanelor si entitatilor vizate de sanctiuni vor fi publicate miercuri, in Jurnalul Oficial al UE.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2971 seconds )