Libnet.ro
UNICEF

18:00

Noi tipuri de tahografe incepand din 2019 pentru camioanele si autocarele care circula in UE

B1 B1,
Noi tipuri de tahografe incepand din 2019 pentru camioanele si autocarele care circula in UE

Camioanele si autocarele care circula in spatiul Uniunii Europene vor trebui echipate cu o noua generatie de tahografe electronice, incepand din 2019, informeaza AFP. Miercuri, Parlamentul European a aprobat. continuă pe B1

Noi tipuri de tahografe incepand din 2019 pentru camioanele si autocarele care circula in UE

Camioanele si autocarele care circula in spatiul Uniunii Europene vor trebui echipate cu o noua generatie de tahografe electronice, incepand din 2019, informeaza AFP. Miercuri, Parlamentul European a aprobat.

Sibex se aliaza cu Bursa din Atena. Pentru amatorii de senzatii tari, actiunile bancilor grecesti vin in Romania

Bursa din Sibiu Sibex) si Helex, grupul care controleaza Bursa din Atena, vor sa finalizeze in aceasta luna o intelegere in urma careia cei doi operatori vor putea sa ofere acces reciproc investitorilor la cele doua piete. Sibex ar putea totodata sa.

Kylie Minogue, pregatita din nou pentru dragoste

S-a despartit si de Andres Velencoso, dar Kylie Minogue isi pastreaza inima deschisa pentru.

Sorin Burtea, Cristian Topescu, Adrian Sobaru, Mihai Radulescu si Cornel Mihalache - printre candidati in alegerile interne din TVR pentru reprezentantii angajatilor in Consiliul de Administratie. Scandalul alegerilor continua

Jurnalistii TVR Mihai Radulescu si Cornel Mihalache, Sorin Burtea - pana acum membru in CA, Adrian Sobaru si Cristian Topescu se numara printre cei 19 candidati admisi, luni, pentru alegerile prin care angajatii TVR isi vor desemna reprezentantii in viitorul CA. Alte cinci candidaturi - ale unor fosti angajati sau ale unor persoane din afara institutiei - au fost respinse. Angajatii TVR trebuie sa-si desemneze prin vot, saptamana aceasta, reprezentantii in viitorul Consiliu de Administratie. Cu doar cateva zile inaintea alegerilor, o decizie a Comitetului Director condus de Stelian Tanase, ca pentru posturile reprezentantilor angajatilor in CA sa nu poata candida oameni din afara institutiei, continua sa starneasca proteste, mai nou si in interior.

Organizatia CSIRO a imprimat un dragon 3D din titan pentru o fetita [VIDEO]

Sensibilizati de o scrisoare foarte draguta scrisa de o fetita doar cativa ani, cei de la CSIRO au imprimat 3D un dragon cu numele Toothless. Cu aplicatii in medicina, muzica si multe alte domenii, tehnologia imprimarii 3D continua sa fie din ce in ce mai populara si mai accesibila. in plus, prin intermediul unor instrumente avansate si tehnologii de ultima generatie, nu doar plasticul poate fi folosit ca si materie prima. in cazul de fata de exemplu, a fost folosit [].

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )