Libnet.ro
UNICEF

22:00

Norvegia: Un barbat a deturnat un autobuz. Trei persoane au fost ucise

Adevărul Adevărul,
Norvegia: Un barbat a deturnat un autobuz. Trei persoane au fost ucise

Un imigrant a deturnat un autobuz, luni, in vestul Norvegiei, barbatul, inarmat cu un cutit, omorand trei pasageri, anunta politia norvegiana, informeaza Mediafax. continuă pe Adevărul

Norvegia: Trei persoane au fost ucise de un barbat care a deturnat un autobuz

Un numar de trei persoane au fost ucise, luni seara, de catre un barbat care a deturnat un autobuz, in vestul Norvegiei, relateaza BBCNews. Presupusul autor al atacului, un barbat in varsta de.

Trei persoane au fost ucise de un barbat care a deturnat un autobuz, in Norvegia

Un imigrant a deturnat un autobuz, luni, in vestul Norvegiei. Barbatul, inarmat cu un cutit, a omorat trei pasageri, anunta politia norvegiana, conform MEDIAFAX. Presupusul autor al atacului,.

Atena: Doua persoane au fost ucise intr-un atac comis in fata unui sediu al partidului Zori Aurii

Doua persoane au fost ucise, iar o a treia a fost grav ranita, vineri, intr-un atac comis in fata unui sediu din Atena al partidului Zori Aurii, potrivit politiei elene, citate de AFP. Doua persoane au.

Octombrie NEGRU. Aproape 1000 de persoane au fost ucise luna trecuta in Irak

Aproape 1000 de persoane au fost ucise luna trecuta in Irak, fiind luna cu cele mai multe victime inregistrate din aprilie 2008, se arata intr-un raport guvernamental de la Bagdad. Un total de 855 de civili, 65 de.

Cluj: Trei persoane au fost ranite dupa ce un TIR a lovit patru masini

Un numar de trei persoane au fost ranite, vineri seara, dupa ce un TIR a lovit patru masini, la intrarea in Turda, judetul Cluj, relateaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene.

Trei persoane, arestate preventiv in dosarul creditelor bancare obtinute cu acte false

Trei persoane au fost arestate preventiv, vineri, ca urmare a perchezitiilor facute joi in Bucuresti, pentru destructurarea unei grupari specializate in obtinerea de credite bancare cu acte false. Perjudiciul estimat in acest caz este de 1,5 milioane de lei.

Credite cu acte false, la mai multe banci din Bucuresti si trei judete. Trei persoane, arestate.

Un milion de lei este prejudiciul creat de 31 de persoane mai multor banci din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si ialomita. Gruparea era condusa de o persoana in varsta de 31 de ani. Politistii bucuresteni din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Sector 3, au identificat si destructurat un grup infractional format din 31 de membri ce actiona pe raza municipiului Bucuresti, specializat in infractiuni de inselaciune in forma continuata, fals material in inscrisuri oficiale in forma .

Doar trei moldoveni au fost aruncati dupa gratii pentru mita, in ultimii doi ani

Din cele peste 200 de dosare intentate pentru acte de coruptie intre 2010 si 2012, numai trei au fost finalizate cu pronuntarea sentintelor privative de libertate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )