Libnet.ro
UNICEF

15:01

Norvegia va ucide 47 de lupi, mai mult de jumatate din populatia de lupi a tarii

B1 B1,
Norvegia va ucide 47 de lupi, mai mult de jumatate din populatia de lupi a tarii

Norvegia vrea sa reduca numarul lupilor, in conditiile in care este tara cu cea mai mica populatie deacest tip deanimale salbatice, potrivit The Guardian. Astfel, autoritatile. continuă pe B1

Cea mai valoroasa culoare din lume, folosita cu 1800 de ani mai devreme decat se credea initial

Indigoul, cea mai valoroasa culoare din lume si cea pe care o gasim astazi in blugii pe care ii purtam zilnic, era folosita inca de acum 6200 de ani in Anzi. Una dintre cele mai importante inventii ale civilizatiei noastre a fost fabricarea textilelor, oamenii avand posibilitatea de a tese si de a colora haine.

Gazprom ar vrea mai mult de 25% din proiectele OMV din Marea Nordului

Grupul rus Gazprom ar vrea sa preia o participatie mai mare de 25% din actiunile companiei care regrupeaza activele norvegiene ale grupului energetic austriac OMV, dar este impiedicat de autoritatile norvegiene, a declarat directorul general adjunct de la Gazprom, Alexander Medvedev, pentru Reuters.

Pele se implica in dezbaterea privind cel mai bun fotbalist din ume: Messi este deasupra tuturor, peste Ronaldo

Fostul mare fotbalist brazilian Pele a raspuns intrebarii care starneste curiozitatea tutoror fanilor fotbalului din lume, si anume cine este cel mai bun fotbalist din lume. in timpul unui.

Pele se implica in dezbaterea privind cel mai bun fotbalist din lume: Messi este deasupra tuturor, peste Ronaldo

Fostul mare fotbalist brazilian Pele a raspuns intrebarii care starneste curiozitatea tutoror fanilor fotbalului din lume, si anume cine este cel mai bun fotbalist din lume. in timpul unui.

Cea mai apreciata sportiva din Italia, surprinsa de paparazzi in timp ce facea topless (FOTO)

Tania Cagnatto in varsta de 31 de ani este una dintre cele mai apreciate sportive din Italia. Paparazzii italieni au reusit sa o surprinda in timp ce facea topless. Sportiva se afla intr-o va.

Inundatii pe mai multe strazi din Arad, canalizarea nu a facut fata cantitatii mari de apa

Mai multe strazi din municipiul Arad au fost inundate, luni, in conditiile in care, in urma ploilor, canalizarea nu a facut fata cantitatii mari de apa, iar in zona care leaga un cartier de centrul orasului apa depaseste 50 de centimetri, transmite Mediafax.

Roma: Unul dintre cei mai cunoscuti exorcisti din lume a incetat din viata la 91 de ani. Preotul Gabriele Amorth a realizat 70.000 de sedinte de exorcism

Roma: Unul dintre cei mai cunoscuti exorcisti din lume a incetat din viata la 91 de ani. Preotul Gabriele Amorth a realizat 70. 000 de sedinte de exorcism .

TOP cele mai bogate orase din lume: de ce merita sa le vizitezi si cat te costa sa ajungi aici

Cele mai bogate orase din lume au fost dezvaluite de compania de consultanta Arcadis, potrivit Business Insider . Iata care sunt acestea si de ce sa le vizitezi.

Ancheta in judetul Dambovita dupa ce elevi de la mai multe scoli din orasul Moreni au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara (VIDEO)

Ancheta in judetul Dambovita! Autoritatile au intrat in alerta dupa ce elevi de la mai multe scoli din orasul Moreni au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara, informeaza B1.

Cea mai mare greva din istoria omenirii: 180 de milioane de muncitori au oprit lucrul pentru 24 de ore

Zeci de milioane de indieni au oprit lucrul pentru 24 de ore, in ceea ce ar putea fi cea mai mare greva din istoria omenirii, care a costat economia Indiei, potrivit unei estimari, 2,7 miliarde de dolari, scrie Los.

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )