Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un nou dosar penal la Cugir pentru zadarnicirea combaterii bolilor. Un barbat a plecat din izolare

Adevărul Adevărul,
Un nou dosar penal la Cugir pentru zadarnicirea combaterii bolilor. Un barbat a plecat din izolare

Procurori din Alba Iulia au in lucru un nou dosar avand ca obiect savarsirea infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor. continuă pe Adevărul

Coronavirus in Romania. 199 de dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolilor

Pana in prezent, politistii au intocmit 199 de dosare penale, sub aspectul savarsirii infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor, arata Grupul de Comunicare Strategica intr-un comunicat.

Soarta sutelor de dosare deschise pentru zadarnicirea combaterii bolilor. Cine va putea fi efectiv condamnat

Din data de 16 martie 2020, zi in care in Romania a fost declarata stare de urgenta, autoritatile au deschis peste 200 de dosare penale pe numele romanilor care nu au respectat masurile impuse in contextul pandemiei de coronavirus.

Dosar penal dupa dezvaluirile Antena 3 despre haosul si pilele din Spitalul Judetean Suceava in criza de coronavirus

Procurorii din Suceava au anuntat ca au deschis un dosar penal si fac cercetari pentru abuz in serviciu si zadarnicirea combaterii bolilor, dupa dezvaluirile Antena 3 despre haosul si pilele de la Spitalul Judetean Suceava, in plina criza de coronavirus.

Covid-19. Conducerea unui spital de psihiatrie, acuzata de angajati ca a incalcat masurile de prevenire sau combatere a bolilor infectocontagioase

Conducerea Spitalului de Neuropsihiatrie Sapoca s-a ales cu dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, in urma unei plangeri formulate de Sindicatul Sanitas Sapoca. Noul manager interimar este acuzat ca a organizat in aceeasi incinta doua sedinte cu aproape 30 de participanti, intr-un interval scurt de timp.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )