Libnet.ro
UNICEF

09:30

Nou fond de 157 milioane dolari pentru investitii in startup-uri tech

Hotnews Hotnews,
 Nou fond de 157 milioane dolari pentru investitii in startup-uri tech

Startup-urile IT din Europa vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond de investitii, de 157 milioane de dolari, lansat recent. Runa Capital Fund III cauta startup-uri in Europa si SUA. continuă pe Hotnews

Primaria Sectorului 4 vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 5 milioane lei pentru furnizarea de viziere

Primaria Sectorului 4, condusa de primarul Daniel Baluta, a scos la licitatie un acord-cadru pe 2 ani, estimat la 5 milioane lei, pentru furnizarea de viziere, potrivit unui anunt de participare publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Mai exact, institutia ar putea cumpara pana la 100. 000 de viziere, din policarboat, reutilizabila, cu greutatea maxima de 200 grame, in functie de necesitati. Pretul estimat pe viziera este 50 lei, firma care va oferi pretul cel mai mic fiind castigatorul.

VIDEO Elon Musk isi vinde casele. Cum arata vilele pentru care cere in total aproape 40 milioane dolari

Elon Musk a inceput sa isi vanda casele, asa cum a anuntat vineri pe Twitter. Doua dintre proprietati au fost scoase la vanzare pentru 30, respectiv 9,5 milioane de dolari. Ambele vile de lux sunt situate in exclusivitul cartier Bel Air din Los Angeles.

Un site de telefoane SH a primit o finantare de 120 milioane dolari

Afacerile cu telefoane mobile second hand, reconditionate prind viteza la nivel international, iar acum un site francez pe care se vand gadget-uri la mana a doua a primit o runda de finantare de 120 de milioane de dolari.

Studiu: Romania are nevoie de 700 de milioane de euro pentru tranzitia spre o energie verde Cu cat este eliminat mai repede carbunele, cu atat mai ieftin

Romania are nevoie de 700 de milioane euro pentru tranzitia justa a zonelor miniere afectate de eliminarea treptata a carbunelui din sistemul energetic pana in 2030, arata un nou studiu coordonat de reteaua de think-tank-uri SE3T. net, la care au contribuit EPG si Bankwatch Romania. Investitiile pot fi obtinute din Mecanismul de Tranzitie Justa, din care Romania va putea mobiliza 757 milioane euro.

VREA SA PROFITE DE BOOM-UL DIN DOMENIU JPMorgan se aliaza cu New Ease China pentru investitii in facilitati logistice

Divizia de investitii alternative din cadrul JPMorgan Asset Management a intrat intr-un joint venture cu New Ease China, urmarind sa obtina beneficii de pe urma boom-ului consemnat de sectorul de logistica din tara asiatica, in conditiile in care comertul online este la cote maxime.

FMI - finantare de urgenta de 18 miliarde de dolari pentru 50 de tari afectate de pandemie

Fondul Monetar International a aprobat, in contextul pandemiei de coronavirus COVID-19), cereri pentru ajutor de urgenta venite de la 50 dintre cei 189 de membri ai sai, pentru o valoare totala de aproximativ 18 miliarde de dolari, si continua sa lucreze cu rapiditate pentru rezolvarea restului de peste 50 de cereri, a anuntat joi purtatorul de cuvant al FMI, Gerry Rice.

Rusia aloca cinci miliarde de dolari pentru propaganda. Romania trebuie sa se apere

Rusia aloca cinci miliarde de dolari pe an pentru propaganda, una dintre tintele acesteia fiind Repu.

Coronavirus |Madonna dezvaluie ca a avut COVID-19 si a donat un milion de dolari pentru vaccin

Madonna a marturisit ca a suferit de COVID-19 la inceputul lunii martie, la incheierea turneului sau la Paris, de aceea i-au fost detectati anticorpi la testul pentru coronavirus, informatie in urma careia diferite mass-media au speculat ca vedeta ar.

Fonduri europene: 15 milioane Euro pentru fermieri, sa-si asigure culturile la seceta si alte fenomene. Perioada de inscriere 2020 si Ghidul solicitantului

Fermierii din Romania vor putea beneficia de fonduri europene in valoare totala de 15 milioane de euro, pentru asigurarea culturilor agricole, printr-o noua linie de finantare pentru care s-a anuntat oficial perioada de inscriere.

Romania, ajutor umanitar de 16,5 milioane lei pentru Republica Moldova: 20 de camioane cu medicamente si dispozitive medicale au plecat miercuri spre Chisinau

20 de camioane cu medicamente, dezinfectanti, dispozitive medicale si materiale sanitare necesare asigurarii preventiei si tratarii afectiunilor asociate COVID-19 au plecat in aceasta dimineata din Bucuresti spre Chisinau, a anuntat miercuri Guvernul. Romania ofera un ajutor umanitar Republicii Moldova, in valoare de 16,5 milioane de lei, pentru a sprijini eforturile de limitare a raspandirii coronavirusului in tara vecina.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )