Libnet.ro
UNICEF

05:00

Nou record de imbolnaviri Covid la nivel mondial: 230.000 de cazuri in 24 de ore!

România Liberă România Liberă,
Nou record de imbolnaviri Covid la nivel mondial: 230.000 de cazuri in 24 de ore!

Organizatia Mondiala a Sanatatii a raportat luni un alt record negativ inregistrat in privinta crest. continuă pe România Liberă

Coronavirus in lume: America Latina depaseste SUA si Canada ca numar de decese. Record de cazuri in ultimele 24 de ore, la nivel mondial

Numarul total de cazuri de imbolnaviri la nivel mondial a ajuns la 13. 719, potrivit worldometers. info. Un numar record de cazuri confirmate in 24 de ore a fost inregistrat duminica, a avertizat OMS, tarile vizate de acest trend fiind SUA, Brazilia, India si Africa de Sud. Din totalul cazurilor, 571. 674 sunt oameni care si-au pierdut viata, iar 7. 125 sunt pacienti vindecati. 30: California inchide din nou bisericile si barurile, salile de sport si frizeriile, in timp ce numarul cazurilor de coronavirus creste din nou23:20 Peste 13 milioane de cazuri de Covid-19 au fost inregistrate oficial la nivel mondial22. 25: Fauci da vina pentru cresterea numarului de cazuri de coronavirus din SUA pe faptul ca tara nu s-a inchis complet.

Un nou record de infectari cu COVID-19 in judetul Galati. Cu 78 de cadre medicale infectate, Spitalul de Urgenta functioneaza la cota de avarie

52 de persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore. Numarul total al imbolnavirilor a ajuns, la nivelul judetului Galati, la 1. 225, iar 101 persoane au decedat.

Coronavirus in lume: Estimari oficiale: 1 din 150 de americani este infectat chiar acum Record de cazuri noi la nivel mondial Bill Gates este optimist

SUA au deja un numar record de cazuri confirmate zilnic de COVID-19, dar estimarile specialistilor arata ca numarul de infectii este de fapt mult mai mare. Fostul comisar al FDA, Scott Gottlieb, a declarat ca de fapt 1 din 150 de persoane din SUA este probabil infectat chiar acum, scrie Forbes. 40 Numarul deceselor in Marea Britanie, tara cea mai indoliata din Europa, se apropie de 45. 27 SUA si-au depasit din nou recordul de noi cazuri, cu peste 66. 000 de infectari in 24 de ore16. 05 Croatia: mastile devin obligatorii in spatiile publice inchise15. 39 India a inregistrat un nou record zilnic de imbolnaviri, raportand 27. 114 de noi cazuri, ceea ce ridica bilantul la 820.

Avertisment OMS: Tarile ar putea reveni la inchiderea totala, dupa ce numarul cazurilor de COVID-19 s-a dublat la nivel mondial in ultimele saptamani

Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, tarile ar trebui sa ia in considerare impunerea din nou a unor restrictii stricte de miscare a populatiei in conditiile in care numarul cazuri de COVID-19 s-a dublat la nivel mondial in ultimele sase saptamani.

Coronavirus in Lume. Nou record de imbolnaviri in Croatia. Zagreb anunta noi masuri

Pentru Croatia, sambata, 11 iulie, este cea mai neagra zi de la inceputul crizei pandemice de Covid-19. Ministrul Sanatatii, Vili Beros, a anuntat ca in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 116 de.

Coronavirus in dispeceratul comun ISU-Ambulanta. Nou record negativ in judet: 26 cazuri in ultimele 24 ore

Un nou record negativ s-a inregistrat in judet in ultimele 24 ore, numarul pacientilor diagnosticati cu noul cu COVID-19 fiind 26, astfel ca numarul total de infectari ajunge la 365. Patru cazuri in dispeceratul comun SJA-ISU.

Record de infectari cu COVID-19 in Romania. 698 de cazuri in ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului a anuntat un nou record de infectari cu COVID-19, in ultimele 24 de ore, in Romania. Astfel, 698 de persoane au fost confirmate cu coronavirus.

Instanta din Turcia starneste controverse la nivel mondial. Celebra Hagia Sofia nu mai este muzeu

O instanta din Turcia decis anularea statutului de muzeu a cunoscutei HagiaSofia din Istanbul, permitand astfel revenirea acesteia la statutul de moschee. Hagia Sofia are o semnificatie religioasa si politica majora la nivel mondial.

Prof. Virgil Musta, recomandari: Foarte probabil numarul cazurilor va creste, vom avea neplacuta surpriza ca in fiecare zi sa vedem un nou record

Prof. Virgil Musta, seful Sectiei de Boli Infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, avertizeaza ca este foarte probabil ca in urmatoarea perioada Romania sa inregistreze, in fiecare zi, un nou record al infectarilor cu noul coronavirus. Profesorul sustine ca in anumite zone sistemul medical nu va face fata, motiv pentru care a transmis cateva recomandari.

OMS: record de cazuri la nivel mondial, la mai bine de sase luni dupa primul depistat

In decembrie 2019, a fost raportat primul caz de coronavirus in China. Ieri, 12 iulie 2020, s-a inregistrat un numar record de imbolnaviri. Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )