Libnet.ro
UNICEF

22:31

Un nou summit cu toate tarile UE va avea loc duminca. Viitorul Greciei este incert

România Liberă România Liberă,
Un nou summit cu toate tarile UE va avea loc duminca. Viitorul Greciei este incert

UPDATE: Jean Claude Juncker a explicat ca lipsa unui acord cu Grecia ar afecta Bulgaria si Romania, si ca ar fi incorecta excluderea celorlalte tari din Uniune de la dialog. continuă pe România Liberă

Un nou summit UE va avea loc duminca. Viitorul Greciei este incert

UPDATE: Jean Claude Juncker a explicat ca lipsa unui acord cu Grecia ar afecta Bulgaria si Romania, si ca ar fi incorecta excluderea celorlalte tari din Uniune de la dialog.

Oficial BCE: Toate tarile din zona euro au interesul ca Grecia sa ramana in uniunea monetara

Toate tarile din zona euro au interesul ca Grecia sa ramana in uniunea monetara, a declarat luni Ewald Nowotny, membru in consiliul guvernatorilor Bancii Centrale Europene BCE), a doua zi dupa ce grecii au respins prin referendum conditiile.

Cursa de ratuste de plastic pe Dambovita, eveniment caritabil pentru copiii cu afectiuni ale aparatului auditiv, va avea loc pe 19 sepembrie: Premiul cel mare este de 1.000 de euro

O cursa de ratuste de plastic pe Dambovita, un eveniment al carui scop este strangerea de fonduri pentru copiii cu afectiuni ale aparatului auditiv, va avea loc pe 19 septembrie, informeaza organizatorii,.

Lucian Bute anunta ca urmatorul sau meci va avea loc la 15 august

Pugilistul Lucian Bute a anuntat, luni, pe pagina sa de Facebook, ca urmatorul sau meci va avea loc in data de 15 august, la Montreal, el precizand ca este foarte motivat, dupa aproape un an si jumatate de pauza.

Liberty Parade va avea loc pe 25 iulie

Liberty Parade va avea loc anul acesta pe 25 iulie, pe plaja dintre Venus si Saturn. Liberty Parade 2015: Transformarea este show-ul care va realiza mixuri spectaculoase intre muzica electronica si cea live, care va duce spectacolul de lumini si de sunet dincolo de orice a fost trait sau imaginat in Romania pana in prezent, se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )