Libnet.ro
UNICEF

06:30

Lucian Bute anunta ca urmatorul sau meci va avea loc la 15 august

Hotnews Hotnews,
 Lucian Bute anunta ca urmatorul sau meci va avea loc la 15 august

Pugilistul Lucian Bute a anuntat, luni, pe pagina sa de Facebook, ca urmatorul sau meci va avea loc in data de 15 august, la Montreal, el precizand ca este foarte motivat, dupa aproape un an si jumatate de pauza. continuă pe Hotnews

Lucian Bute anunta cand va avea urmatorul meci

Pugilistul Lucian Bute a anuntat, luni, pe pagina sa de Facebook, ca urmatorul sau meci va avea loc in data de 15 august, la Montreal, el precizand ca este foarte motivat, dupa aproape un an si jumatate de pauza,.

Lucian Bute boxeaza pe 15 august

Pugilistul Lucian Bute a anuntat, luni, pe pagina sa de Facebook, ca urmatorul sau meci va avea loc in data de 15 august, la Montreal, el precizand ca este foarte motivat, dupa aproape un an si jumatate de .

Lucian Bute: Voi boxa pe 15 august la Montreal...Foarte motivat dupa 17 luni de pauza

Urmatorul meci al lui Lucian Bute va avea loc pe 15 august, la Montreal, potrivit unui anunt al pugilistului facut pe pagina sa de facebook, care a subliniat ca este foarte motivat, dupa aproape un an si jumatate.

Lucian Bute revine in ring

Pugilistul Lucian Bute a anuntat luni ca va reveni in box dupa o pauza de un an si jumatate.

Liberty Parade va avea loc pe 25 iulie

Liberty Parade va avea loc anul acesta pe 25 iulie, pe plaja dintre Venus si Saturn. Liberty Parade 2015: Transformarea este show-ul care va realiza mixuri spectaculoase intre muzica electronica si cea live, care va duce spectacolul de lumini si de sunet dincolo de orice a fost trait sau imaginat in Romania pana in prezent, se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )