Libnet.ro
UNICEF

21:00

Un nou termen in dosarul ICA, luni, la Curtea de Apel Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Un nou termen in dosarul ICA, luni, la Curtea de Apel Bucuresti

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti urmeaza sa reia dezbaterile in dosarul privatizarii Institutul de Cercetari Alimentare ICA), completul de judecata urmand sa mai audieze doi inculpati si sa stabileasca ce probe vor admite in aceasta cauza, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Dosarul ICA - Dan Voiculescu: Un nou termen luni, la Curtea de Apel Bucuresti

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti urmeaza sa reia dezbaterile in dosarul privatizarii Institutul de Cercetari Alimentare ICA), completul de judecata urmand sa mai audieze doi inculpati si sa stabileasca ce probe vor admite in aceasta cauza, transmite Mediafax.

VIDEO Curtea de Apel Bucuresti a decis scoaterea lui Nicusor Constantinescu de sub control judiciar intr-unul dintre dosare

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a decis, vineri, ridicarea controlului judiciar in cazul lui Nicusor Constantinescu, intr-unul din dosarele acestuia, in conditiile in care Tribunalul Capitalei a dispus din nou, in 23 iulie, arestarea sefului CJ Constanta intr-un alt dosar, informeaza Mediafax.

Curtea de Apel Bucuresti a decis ridicarea controlului judiciar in cazul lui Nicusor Constantinescu, intr-unul din dosare

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a decis, vineri ridicarea controlului judiciar in cazul lui Nicusor Constantinescu, intr-unul din dosarele acestuia, in conditiile in care Tribunalul Capitalei a dispus din.

Voiculescu, despre solicitarea de suspendare a hotararii prin care s-a stabilit completul de judecata pentru dosarul ICA: Am inteles ca a fost retrasa. Nu stiam de ea, nu sunt de acord cu ea, nu am dat mandat pentru depunerea ei

Dan Voiculescu a declarat vineri, la plecarea de la IPJ Ilfov unde s-a prezentat conform procedurilor controlului judiciar, ca nu stia de solicitarea depusa in data de 17 iulie 2014 o la Contenciosul administrativ si fiscal de la Tribunalul Bucuresti prin care se cerea suspendarea hotararii prin care s-a stabilit actuala compunere a completului de judecata in dosarul ICA, ca nu a dat mandat pentru depunerea ei si ca din informatiile sale, solicitarea ar fi fost retrasa.

Dan Voiculescu explica erorile din dosarul ICA

Dan Voiculescu crede ca magistratii nu se vor lasa intimidati inaintea termenului de maine, din dosarul Telepatia. Asta dupa ce ziarul Gandul a publicat un articol in care erau reluate.

Adrian Duicu ramane in arest preventiv, a decis Curtea de Apel Bucuresti

Adrian Duicu ramane in arest preventiv, a decis, vineri dimineata, Curtea de Apel Bucuresti. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata la inalta Curte de Casatie si Justitie. De asemenea, magistratii au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )