Libnet.ro
UNICEF

14:30

O noua tulpina de coronavirus a fost descoperita in Nigeria

România Liberă România Liberă,
O noua tulpina de coronavirus a fost descoperita in Nigeria

O alta tulpina a noului coronavirus pare sa fi aparut in Nigeria, a anuntat joi directorul autoritat. continuă pe România Liberă

O noua tulpina de coronavirus a fost identificata in Nigeria Este a treia tulpina identificata in lume in mai putin de doua saptamani

O alta tulpina a noului coronavirus pare sa fi aparut in Nigeria, a anuntat joi directorul autoritatii pentru controlul bolilor din Africa, avertizand ca este nevoie de investigatii suplimentare, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

O mutatie din noua tulpina de coronavirus a fost detectata in Brazilia in primavara. Tarile in care se raspandeste

Una din mutatiile genetice din noua tulpina de coronavirus identificata recent in Marea Britanie a fost detectata prima data in Brazilia, in luna aprilie, relateaza Newsweek.

Oficial american, despre noua tulpina de coronavirus: Nu exista nicio dovada ca este mai contagios

Expertii americani care studiaza noua tulpina de coronavirus, descoperita in Marea Britanie, spun ca inca nu sunt dovezi ca aceasta ar fi mai contagioasa.

in Danemarca au fost depistate 33 de cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus

33 de infectari cu noua tulpina de coronavirus au fost identificate in Danemarca, tulpina care se raspandeste rapid in unele zone din Marea Britanie, potrivit autoritatilor, relateaza Reuters, citata deAgerpres.

Octavian Jurma: Noua tulpina de coronavirus a ajuns si in Romania!

Noua tulpina de coronavirus, de 70 de ori mai contagioasa, ar fi ajuns si in Romania, sustine medicul si cercetatorul Octavia Jurma. Daca noua tulpina este detectata in Australia, care este atat de departe si unde se testeaza deja anticipativ, este absolut sigur ca s-a inmultit si in Europa si cu siguranta a ajuns si in Romania, a declarat cercetatorul.

Al doilea caz de infectare cu noua tulpina de coronavirus, descoperit in Italia

Pacientul infectat cu noua tulpina de coronavirus sustine ca nu a avut contact cu persoane din Marea Britanie. Este al doilea caz depistat in Italia.

Raed Arafat, despre noua tulpina de coronavirus: Nu inseamna ca cei care se imbolnavesc risca sa aiba o forma mai grava

Secretarul de stat in cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a declarat ca cei care se infecteaza cu noua tulpina de coronavirus au aceleasi simptome cunoscute pana acum, dar ca aceasta se raspandeste mult mai repede. Arafat a transmis ca panica nu este justificata in acest sens.

Noua tulpina de coronavirus: copiii sunt la fel de predispusi la infectare ca si adultii. Reactia lui Raed Arafat

Noua tulpina de SARS-CoV-2 care se raspandeste in Marea Britanieeste mult mai contogioasa pentru copii decat variantele precedente. Secretarul de stat in cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a declarat ca daca se va adeveri vom vedea si care vor fi masurile de limitare a raspandirii.

Noua tulpina de coronavirus: copiii sunt la fel de predispusi la infectare ca adultii

Noua tulpina de SARS-CoV-2 se raspandeste in Marea Britanie. Cercetatorii studiaza mutatia si spun ca aceasta afecteaza in aceeasi masura copiii si adultii.

O noua tulpina de coronavirus, depistata in Nigeria. Este a treia mutatie a SARS-CoV-2 identificata in lume in mai putin de doua saptamani

O a treia tulpina a noului coronavirus a aparut in Nigeria, a anuntat joi directorul autoritatii pentru controlul bolilor din Africa, informeaza Reuters, citat de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )