Libnet.ro
UNICEF

08:01

Noua tulpina a virusului: Reuniune de urgenta a UE, convocata pentru luni, la Bruxelles

Hotnews Hotnews,
 Noua tulpina a virusului: Reuniune de urgenta a UE, convocata pentru luni, la Bruxelles

Ambasadorii tarilor membre ale Uniunii Europene vor avea luni o intalnire de criza la Bruxelles dedicata restrictiilor de calatorie cauzate de noua tulpina de coronavirus care a aparut in Regatul Unit, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor: Nu excludem ca noua tulpina sa fie prezenta si in afara Marii Britanii

Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC) nu a exclus duminica posibilitatea ca noua tulpina a virusului SARS-CoV-2 semnalata in Marea Britanie sa circule deja in afara acestei tari, in timp ce tot mai multe state membre ale UE decid suspendarea legaturilor aeriene cu teritoriul britanic, ultimele anuntate fiind Germania si Bulgaria, relateaza AFP, preluata de Agerpres. Noua tulpina de coronavirus este mai contagioasa, nu insa si mai mortala, conform expertilor. Potrivit consilierului stiintific al guvernului britanic, Patrick Vallance, ea a aparut la jumatatea lunii septembrie, iar in prezent tinde sa devina forma dominanta in Marea Britanie.

Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor considera ca noua tulpina de coronavirus ar putea fi raspandita deja in afara Marii Britanii

Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC) a declarat duminica, 20 decembrie, ca e posibil ca noua tulpina a virusului SARS-CoV-2, identificata in Marea Britanie, sa circule acum si in afara acestei tari. Mai multe state membre ale UE vor suspenda legaturile aeriene cu Marea Britanie, iar printre ele se numara Germania si Bulgaria.

ECDC nu exclude ca noua tulpina sa fie prezenta si in afara Marii Britanii

Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC) nu a exclus duminica posibilitatea ca noua tulpina a virusului SARS-CoV-2 semnalata in Marea Britanie sa circule deja in afara acestei tari, in timp ce tot mai multe state membre ale UE decid suspendarea legaturilor aeriene cu teritoriul britanic, ultimele anuntate fiind Germania si Bulgaria, relateaza AFP.

Raed Arafat: Noua tulpina de COVID este detectata de testele existente. Am suspendat zborurile din cauza contagiozitatii foarte mari!

Secretarul de stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat, a explicat in direct, la Antena 3, motivele pentru care autoritatile romane au decis suspendarea zborurilor intre Romania si Marea Britanie precum si ce se va intampla cu pacientii care se infecteaza cu noua tulpina de COVID-19, depistata in Regatul Unit.

Boris Johnson: Noua tulpina de coronavirus, cu pana la 70 la suta mai transmisibila. Masuri mai stricte pentru Londra si alte zone din sud-estul Angliei

Premierul britanic Boris Johnson a declarat, sambata, ca primele indicii arata ca noua tulpina de coronavirus este cu 70 la suta mai transmisibila decat cea originala, relateaza Sky News.

Noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie se raspandeste mai rapid. OMS a fost alertata

Chris Whitty, responsabilul sef pentru sectorul sanitar in Marea Britanie, a anuntat ca noua tulpina de coronavirus descoperita in tara se raspandeste mai rapid. Acesta a precizat ca au anuntat.

Semnal de alarma din Marea Britanie: Noua tulpina a coronavirusului se raspandeste mai rapid - oficial medical

Noua tulpina a coronavirusului descoperita recent in Marea Britanie se raspandeste mai rapid, a anuntat medicul sef pentru Anglia Chris Whitty.

Noua tulpina a coronavirusului, identificata in Regatul Unit, se raspandeste mai repede - ofiter medical sef

Noua tulpina de coronavirus identificata in Regatul Unit se poate raspandi mai repede si se analizeaza urgent pentru a confirma ca nu poate produce o mai mare rata a mortalitatii, a spus sambata ofiterul medical sef al Angliei, Chriss Whitty, relateaza Reuters.

Noua tulpina de coronavirus a ajuns in Italia

Un pacient cu noua tulpina de coronavirus detectata in Marea Britanie a fost depistat in Italia, a a.

Italia - Pacient cu noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie

Un pacient cu noua tulpina de coronavirus detectata in Marea Britanie a fost depsitat in Italia, a anuntat duminica Ministerul italian al Sanatatii, citat de Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )