Libnet.ro
UNICEF

19:45

Noul album Little Mix se va intitula Salute! Vezi aici tracklistul!

Devorator Monden Devorator Monden,
Noul album Little Mix se va intitula Salute! Vezi aici tracklistul!

Marele anunt a fost facut de catre membrele formatiei britanice pe Twitter ieri, patru octombrie. Fetele au postat pe Youtube si un scurt clip in cadrul caruia au anuntat titlul celui de-al doilea material din cariera formatiei si faptul ca fanii isi pot pre-comanda albumul Salute incepand cu sapte octombrie. Conform informatiilor pe care le . continuă pe Devorator Monden

Justin Bieber, pregatit de maratonul Music Mondays! Vezi aici despre ce este vorba!

First of all, artistul canadian a confirmat lansarea oficiala a single-ului Heartbreaker care va avea loc duminica, sase octombrie, la miezul noptii. Un demo al acestei piese a scapat pe internet in vara alui 2013. Noul single al lui Justin Bieber este primul extras de pe cel de-al treilea album oficial al cantaretului, detalii despre .

Justin Timberlake a interpretat live single-ul TKO in emisiunea lui Ellen DeGeneres! Vezi aici momentul!

Probabil in momentul de fata Justin Timberlake este unul dintre cei mai ocupati oameni ai planetei! Comebackul sau in muzica a starnit valva in randul publicului de pretutindeni, artistul fiind nevoit acum sa faca fata cererilor de a aparea la diferite evenimente si de a sustine numeroase recitaluri pentru a-si incanta fanii cu noile sale .

Lady Gaga a introdus pe noul album o oda pentru Donatella Versace (VIDEO)

Lady Gaga a importalizat-o pe ceatoarea de moda Dnatella Versace printr-o piesa inclusa pe noul sau album, Artpop, informeaza revista Elle. Piesa Donatella a fost compusa ca oda inchinata.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3104 seconds )