Libnet.ro
UNICEF

11:46

Noul Cod Penal il scapa pe Basescu de dosare

Antena3 Antena3,
Noul Cod Penal il scapa pe Basescu de dosare

Alessandra Stoicescu a prezentat, sambata, in emisiunea QA, cum il scapa noul Cod Penal pe Traian Basescu de dosare. Potrivit noului Cod penal, care va intra in vigoare de la 1 februarie 2014, pedepsele. continuă pe Antena3

Noul Cod Penal inchide MARI dosare de coruptie.

Oameni de afaceri celebri, politicieni judecati dar si functionari publici, anchetati pentru infractiuni de coruptie ar putea scapa de raspundere penala dupa intrarea in vigoare a Noului Cod Penal. Deputatul Marko Atilla, ar fi unul dintre beneficiarii noii legislatii, daca intsanta nu-i va da un verdict definitiv pana la 1 ianuarie 2014, potrivit Adevarul. ro. Parlamentarul a fost condamnat de prim ainstanta, Judecatoria Buzau, la trei ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu, .

Noul Cod Penal il scapa pe Traian Basescu de dosare

Alessandra Stoicescu a prezentat, sambata seara, in emisiunea QA, cum il scapa noul Cod Penal pe Traian Basescu de dosare. Potrivit noului Cod penal, care va intra in vigoare de la 1 februarie 2014,.

Noul Cod Penal l-ar putea scapa pe Jean Padureanu de problemele cu legea

Noul Cod Penal, care va intra in vigoare in data de 1 februarie 2014, l-ar putea salva pe presedintele onorific al clubului Gloria Bistrita de problemele cu legea care nu-i mai dau pace deja de cativa ani. Asta pentru ca se scurteaza termenul de prescriptie al dosarelor.

A fost aprobat noul Cod Antidoping

Agentia Mondiala Antidoping WADA) a aprobat, vineri, noul Cod Antidoping, care va intra in vigoare in 2015 si care prevede sanctiuni mai dure in cazul incalcarii intentionate a acestor reguli, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )