Libnet.ro
UNICEF

09:17

Noul Cod Penal il scapa pe Traian Basescu de dosare

Antena3 Antena3,
Noul Cod Penal il scapa pe Traian Basescu de dosare

Alessandra Stoicescu a prezentat, sambata seara, in emisiunea QA, cum il scapa noul Cod Penal pe Traian Basescu de dosare. Potrivit noului Cod penal, care va intra in vigoare de la 1 februarie 2014,. continuă pe Antena3

Noul Cod Penal il scapa pe Basescu de dosare

Alessandra Stoicescu a prezentat, sambata, in emisiunea QA, cum il scapa noul Cod Penal pe Traian Basescu de dosare. Potrivit noului Cod penal, care va intra in vigoare de la 1 februarie 2014, pedepsele.

Noul Cod Penal l-ar putea scapa pe Jean Padureanu de problemele cu legea

Noul Cod Penal, care va intra in vigoare in data de 1 februarie 2014, l-ar putea salva pe presedintele onorific al clubului Gloria Bistrita de problemele cu legea care nu-i mai dau pace deja de cativa ani. Asta pentru ca se scurteaza termenul de prescriptie al dosarelor.

Noul Cod Penal inchide MARI dosare de coruptie.

Oameni de afaceri celebri, politicieni judecati dar si functionari publici, anchetati pentru infractiuni de coruptie ar putea scapa de raspundere penala dupa intrarea in vigoare a Noului Cod Penal. Deputatul Marko Atilla, ar fi unul dintre beneficiarii noii legislatii, daca intsanta nu-i va da un verdict definitiv pana la 1 ianuarie 2014, potrivit Adevarul. ro. Parlamentarul a fost condamnat de prim ainstanta, Judecatoria Buzau, la trei ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu, .

La ordinea zilei: Jurnalistul Razvan Savaliuc, despre CUM au disparut dosarele lui Traian Basescu

Jurnalistul luju. ro Razvan Savaliuc a vorbit, in editia de joi seara a emisiunii La ordinea zilei, de la Antena 3, despre multiplele dosare in care apare numele presedintelui Traian Basescu si care, intr-o.

La ordinea zilei: CUM au disparut dosarele lui Traian Basescu

Jurnalistul luju. ro Razvan Savaliuc a vorbit, in editia de joi seara a emisiunii La ordinea zilei, de la Antena 3, despre multiplele dosare in care apare numele presedintelui Traian Basescu si care, intr-o.

Traian Basescu: Ponta a mintit cand a afirmat ca procurorul Lucian Papici este implicat in cercetarea tranzactiei fiicei mele Ioana Basescu

Presedintele Traian Basescu spune, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca Ponta a mintit cand a afirmat ca procurorul Lucian Papici este implicat in cercetarea tranzactiei fiicei mele Ioana Basescu. Traian Basescu scrie ca DNA desfasura o ancheta in judetul Calarasi dinainte cu un an ca fiica mea Ioana Basescu sa cumpere un teren in acelasi judet, demonstrind astfel ca presupusa implicare a procurorului Papici in tranzactia imobiliara este falsa. Presedintele sustine ca, prin declansarea controversei publice privind cumpararea terenului din Calarasi, Ponta impreuna cu trustul turnatorului dovedit Dan F. Voiculescu a incercat implicarea familiei mele intr-un nou fals scandal.

O educatoare din Bucuresti, decorata de Traian Basescu.

Educatoarea Elena Gh. Constantin a fost decorata, vineri, de presedintele Traian Basescu pentru intreaga cariera. In semn de inalta apreciere pentru indelungata sa cariera dedicata educarii tinerelor generatii, pentru daruirea si profesionalismul de care a dat dovada in slujba Scolii romanesti, impunandu-se ca un model de excelenta pedagogica, presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a conferit Medalia Meritul pentru Invatamant Clasa a III-a doamnei Elena Gh. Constantin, educatoare .

Raspunsul publicatiei New Europe privind acuzatiile lui Traian Basescu

New Europe a publicat recent un articol care denunta regimul despotic si autocrat al presedintelui Traian Basescu. Ca urmare a acestui articol, Traian Basescu a atacat din nou trustul Intact, sugerand faptul ca.

Bruxelles-ul i-a facut lui Traian Basescu o mare nedreptate

La Bruxelles, Traian Basescu o primit o lovitura nedreapta, in absenta. Cu citeva minute in urma, Jose Barroso, Victor Ponta si Iurie Leanca au anuntat un mare triumf pentru Republica Moldova: Comisia Europeana va recomanda ridicarea vizelor pentru cetatenii moldoveni care circula in UE. Cei trei au subliniat si marele ajutor energetic dat de Romania pentru Republica Moldova. Victor Ponta a fost validat astfel simbolic drept omul care aduce vesti bune pentru moldoveni. Desi toate aceste vesti bune sint munca de zece ani a lui Traian Basescu, proiectul sau de suflet. Absenta sa de la Bruxelles in acest moment este pur si simplu o mare nedreptate facuta de Comisia Europeana.

Traian Basescu: Ponta, daca vrei dispute, discuta-le cu mine, nu cu fiica mea! Nu a existat nicio legatura intre achizitia facuta de Ioana Basescu si procurorul Papici

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca nu exista nicio legatura intre ancheta DNA si achizitia terenului din Calarasi facuta de fiica sa cea mare, Ioana Basescu, el spunand ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )