Libnet.ro
UNICEF

17:30

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara: inca 3 decese anuntate dupa revizuirea raportarilor

Adevărul Adevărul,
Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara: inca 3 decese anuntate dupa revizuirea raportarilor

Trei descese ale unor pacienti din judetul Hunedoara, infectati cu Covid 19, au fost inregistrate vineri, potrivit Ministerului Sanatatii. continuă pe Adevărul

Bolnavii infectati cu noul coronavirus din Bistrita pot fi salvati cu ajutorul unui aparat de ultima generatie

Bolnavii in stare critica, infectati cu noul coronavirus din judetul Bistrita-Nasaud mai o sansa. Un aparat de ultima generatie pentru recoltarea plasmei a fost donat Spitalului Judetean din Bistrita. Astfel, o persoana vindecata de COVID-19 poate salva la randul sau persoane aflate la Terapie Intensiva.

inca 14 decese raportate in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul mortilor se ridica la 841

Un numar de 14 decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus au fost raportate de la ultima informare a Grupului de Comunicare Strategica, astfel ca numarul total al celor care au murit in urma contactarii SARS-CoV-2 a ajuns la 841.

Alte sase decese legate de noul coronavirus, confirmate. Bilantul mortilor ajunge la 864

Sase noi decese legate de infectia cu noul coronavirus au fost confirmate miercuri seara, potrivit unui anunt al Grupului de Comunicare Strategica. Bilantul total al mortilor, in Romania, ajunge la 864.

12 constanteni au murit infectati cu noul coronavirus. Ultimul caz, o femeie de 71 de ani

O femeie de 71 de ani din Constanta a murit la 5 mai din cauza infectiei cu noul coronavirus. La nivel national, s-au inregistrat 858 de decese.

inca un site blocat pentru informatii false despre evolutia COVID-19: Un blog care ar fi promovat conspiratii despre noul coronavirus, vaccinuri si tehnologia 5G

Autoritatile au decis miercuri, 6 mai, blocarea accesului la internet catre blogul danielvla. wordpress. com, dupa ce o analiza a Grupului de Comunicare Strategica GCS) a constatat ca pe site ar fi promovate in mod constant informatii false cu privire la evolutia COVID-19. Printre exemplele date este postarea: NU VA VACCINATI CU NICI UN CHIP! Din 2005 pregateau Un vaccin provocat de un virus respirator, care zic ei) SA INHIBE GENA RESPONSABILA CU CREDINTA iN DUMNEZEU, care induce ipoteza unei conspiratii cu privire la noul coronavirus.

Cercetatori: Un studiu genetic arata ca noul coronavirus s-a raspandit rapid in lume inca de la aparitia in China in perioada octombrie-decembrie 2019

Un studiu genetic efectuat pe mostre prelevate de la peste 7. 500 de persoane infectate cu COVID-19 sugereaza ca noul coronavirus s-a raspandit rapid in lume dupa ce a aparut in China, in perioada octombrie-decembrie 2019, transmite Reuters.

Bilantul cazurilor de persoane infectate cu noul coronavirus a ajuns la 47 in Olt. Focarul Caracal, activ in continuare

Inca un caz de infectare cu noul coronavirus a fost transmis astazi, 5 mai 2020. Este un pacient care are legatura cu focarul izbucnit la firma de confectii din Caracal.

Noul coronavirus se transmite si pe cale sexuala? Ce au descoperit medicii unui spital din China

Cercetatorii chinezi care au testat lichidul seminal al barbatilor cu Covid-19 au descoperit ca o parte dintre ei aveau in el noul coronavirus, ceea ce inseamna ca exista o mica posibilitate ca boala sa se transmita pe cale sexuala, transmite Reuters.

Noul coronavirus se poate transmite pe cale sexuala? Testele asupra unor barbati infectati ingrijoreaza oamenii de stiinta

Cercetatorii chinezi care au testat sperma barbatilor infectati cu COVID-19 au descoperit ca o parte dintre ei aveau noul coronavirus in lichidul seminal, ceea ce face ca boala sa poata fi transmisa sexual, scrie Reuters.

Statul francez, dat in judecata pentru felul in care a gestionat noul coronavirus

Patruzeci si trei de bolnavi de covid-19 si rude ale unor victime ale acestei boli provocate de noul coronavirus au dat statul francez in judecata, acuzandu-l de proasta gestionare a crizei de sanatate, relateaza Le Parisien.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )