Libnet.ro
UNICEF

20:45

Noul numar 2 mondial, back in business: Simona Halep revine dupa o luna de pauza, castiga primul meci la Cincinnati

România Liberă România Liberă,
Noul numar 2 mondial, back in business: Simona Halep revine dupa o luna de pauza, castiga primul meci la Cincinnati

Simona Halep a castigat primul meci jucat dupa o absenta de patru saptamani, timp in care s-a bucurat de o vacanta, s-a indepartat un pic de intensitatea circuitului si a urcat pe locul 2 in lume. intoarsa pe teren, Simona a reluat lucrurile de unde le lasase la Bucuresti: victorie in doua seturi in turul 2 la Cincinnati, 6-4, 6-2 cu Kirsten Flipkens, in o ora si 28 de minute. continuă pe România Liberă

Simona Halep este noul numar 2 mondial

Asteptarea a luat sfarsit. Simona Halep a urcat pe locul doi in lume si este, in acest moment, devansata doar de Serena Williams. Aceasta este cea mai buna performanta din istoria tenisului feminin din Romania.

Premiera pentru Romania: Simona Halep a devenit, oficial, a doua cea mai buna jucatoare de tenis din lume

WTA a dat publicitatii noul clasament oficial, in care romanca Simona Halep se claseaza pe locul secund, dupa Serena Williams. Aceasta este cea mai buna clasare a unei jucatoare din Romania in tenisul feminin profesionist.

WTA: Simona Halep a devenit numarul 2 mondial

Jucatoarea de tenis Simona Halep a urcat astazi, in mod oficial, pe locul al doilea in clasamentul WTA, dupa ce a reusit sa o depaseasca pe chinezoaica Na Li, fosta ocupanta a locului secund.

Primul turneu cu Simona Halep pe locul 2 mondial. Alte doua romance sunt pe tabloul principal de la Cincinnati

De astazi, Simona Halep a depasit-o in clasamentul oficial pe Na Li. Saptamana aceasta, romanca joaca la Cincinnati, direct in turul 2, primul ei turneu dupa o luna de pauza. Alte doua tenismene din Romania sunt prezente pe tabloul principal.

Simona Halep, a doua jucatoare din lume, conform clasamentului WTA

Simona Halep a mai urcat un loc in clasamentul mondial. Oficial, Halep a urcat pe locul 2 in lume. Este a 33 a jucatoare din istoria WTA care ocupa acest loc. Simona a beneficiat de absenta chinezoaicei Na Li de la.

VIDEO Simona Halep a facut spectacol cu Kirsten Flipkens - Vezi cele mai frumoase puncte ale partidei

Simona Halep a debutat cu o victorie la turneul Premier 5 de la Cincinnati, numarul doi mondial trecand fara mari emotii de Kirsten Flipkens, din Belgia 6-4, 6-2, dupa o ora si 27 de minute de joc). Conform wtatennis. com, Simona a reusit punctul zilei. Intra in material pentru a vedea cele mai frumoase lovituri ale partidei.

Simona Halep - Kirsten Flipkens in turul 2 de la Cincinnati. Romanca este numarul 2 mondial oficial

In urma partidelor de luni noapte de la turneul de la Cincinnati, Simona Halep si-a aflat exact adversara din turul 2.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2 de la Cincinnati si devine numarul 2 mondial oficial

In urma partidelor de duminica noapte de la turneul de la Cincinnati, Simona Halep si-a clarifcat posibila adversara din turul 2.

Simona Halep merge in turul 3 la Cincinnati cu putine emotii. Si-a aflat adversara

Simona Halep a debutat miercuri la turneul american de la Cincinnati. Meciul cu Kirsten Flipkins Belgia) - transmis live pe siteul onlinesport. ro - a inceput miercuri dimineata la ora 4:40 si a durat o ora si 25 de minute. A fost primul meci al lui Halep pe hard dupa doua luni si jumatate si primul dupa cinci saptamani de pauza. Halep o intalneste in turul 3 pe Lucie Safarova, care a invins-o miercuri seara pe Zarina Diyas. Partida din turul 3 se va juca joi noapte vineri dimineata), live pe siteul onlinesport. ro, Halep avand astfel o zi de pauza.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Cincinnati

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Halep a trecut in turul doi, cu scorul de 6-4,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )