Libnet.ro
UNICEF

16:30

Novak Djokovici se casatoreste joi cu Jelena Ristici

B1 B1,
Novak Djokovici se casatoreste joi cu Jelena Ristici

Novak Djokovici se va cununa civil joi, iar sambata va avea cununia religioasa in Muntenegru, informeaza Daily Mail. Cununia civila va avea loc joi, pe plaja Kraljicina de pe coasta Adriaticii. Ceremonia va fi. continuă pe B1

Novak Djokovici s-a impus la Wimbledon si redevine numarul 1 mondial

Tenismanul sarb Novak Djokovici a castigat, duminica, pentru a doua oara turneul de la Wimbledon, informeaza AFP. Djokovici l-a invins in finala, cu scorul de 6-7 7/9), 6-4, 7-6 7/4), 5-7, 6-4, pe elvetianul.

Novak Djokovici: A fost cea mai buna finala de Grand Slam din cariera mea

Asa a descris Novak Djokovici triumful de la Wimbledon in fata lui Roger Federer. Sarbul e noul lider mondial, depasindu-l pe Rafael Nadal.

Novak Djokovici a castigat turneul de la Wimbledon

Tenismanul sarb Novak Djokovici a castigat, duminica, pentru a doua oara turneul de la Wimbledon, performanta in urma careia va reveni pe primul loc in clasamentul ATP, informeaza AFP, conform.

Novak Djokovici a castigat finala de la Wimbledon si a devenit numarul 1 mondial

Tenismanul sarb Novak Djokovici a castigat, duminica, pentru a doua oara turneul de la Wimbledon, performanta in urma careia va reveni pe primul loc in clasamentul ATP, informeaza AFP.

Novak Djokovici vs. Roger Federer, pentru suprematia de la Wimbledon

Novak Djokovici 2 ATP) si Roger Federer 4 ATP) se dueleaza pentru trofeul de la Wimbledon. Ultimul act al competitiei se disputa duminica, nu mai devreme de 16.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )