Libnet.ro
UNICEF

23:15

Numarul de sticle de plastic vandute in Marea Britanie este mai mare ca niciodata

Hotnews Hotnews,
 Numarul de sticle de plastic vandute in Marea Britanie este mai mare ca niciodata

Cantitatea de sticle de plastic vandute in UK este mai mare ca niciodata - specialistii asteptandu-se la o crestere si mai mare, in ciuda campaniilor de a renuntare la obiectele de unica folosinta, scrie The Independent. continuă pe Hotnews

Monstrul care a siluit o fata cu dizabilitati din Marea Britanie. Condamnat in Anglia la 20 de ani de detentie, a primit o pedeapsa redusa in Romania

Romanul care a socat opinia publica din Marea Britanie, unde a abuzat sexual timp de un an o tanara cu dizabilitati, este un oradean care acum va fi deportat in Romania. Condamnarea de 20 ani de detentie i-a fost redusa la 18 de Curtea de Apel Oradea, din pricina legislatiei romanesti care pedepseste mult mai bland asemenea fapte.

BORIS JOHNSON: Marea Britanie si UE au ajuns la un nou acord al Brexitului

ACTUALIZARE - Premierul Irlandei, Leo Varadkar a salutat acordul, precizand ca acesta ar reprezenta unica solutie pentru Irlanda de Nord. --- * ACTUALIZARE - Liderul Partidului Brexitului, Nigel Farage, indeamna Parlamentul britanic sa respinga noul proiect de acord incheiat de Guvernul britanic cu Uniunea Europeana. --- * ACTUALIZARE - Donald Tusk: Un acord este mai bun decat lipsa unuia.

KLAUS IOHANNIS: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis, inainte de a participa la Consiliul European de la Bruxelles.

Iohannis: Daca noul acord pentru Brexit ramane neschimbat, romanii din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati

Romanii din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin noul acord Brexit, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis, care a participat la Consiliul European de la Bruxelles.

KLAUS IOHANNIS: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat, vineri, presedintele Klaus Iohannis, care a participat la Consiliul European de la Bruxelles.

Iohannis: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi bine protejati

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis, care a participat la Consiliul European de la Bruxelles.

Dijana Djokovic si marele semn de intrebare - De ce fiul sau este mai putin iubit decat Federer si Nadal? Este dragut, politicos si munceste atat de mult

Vrea sa ramana in istorie drept cel mai bun din toate timpurile are varsta de partea sa in aceasta privinta in duelul de la distanta cu marii sai rivali), dar un alt lucru macina din plin familia Djokovic. Dijana mama lui Nole) a declarat recent ca nu intelege de ce fiul sau nu este la fel de iubit ca Roger Federer si Rafael Nadal. Este dragut, politicos si munceste atat de mult, a precizat aceasta in ceea ce-l priveste pe liderul ierarhiei ATP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )